Egy hónap alatt mennyi az átlagos hízás, úgy a 6. -7. hónap táján?
Figyelt kérdés
Mennyit híztatok terhesség alatt, főleg ebben a harmadban?2009. máj. 8. 21:08
1/5 anonim válasza:
A 23. héttől a végéig 10kg...összesen 24...
2/5 anonim válasza:
Holnap leszünk 24 hetesek, eddig 2 kg jött fel (nem diétázom!). Mondjuk nem voltam sovány, hanem inkább izmos némi felesleggel. Ez biztos alkat- és egyénfüggő.
Kellemes Babavárást! :-)
3/5 anonim válasza:
06:06-os vagyok...összesen 24 kg-ot híztam...60-nal keztdtem, 84gyel mentem szülni, 71kiloval jöttem haza.
4/5 anonim válasza:
Én az első 20 hétig nem híztam semmit, utána a 23. hétig +1 kg, most 26 hetes vagyok, és +4 kiló feljött. Nem tudom, hogy miért indult be ennyire, remélem visszaáll, nem eszem többet, sőt jobban odafigyelek.
5/5 anonim válasza:
Hogy mennyit hízhatsz:
ha BMI: 18,5-24,9 normál testtömeg- index: 12,5-17,5kg (ebből 12,5kg az első harmadban, és utána hetente 0,5kg.)
ha 18alatt alultáplált: 14-20kg
ha 25-29,9 túlsúlyos: 7,5-12,5kg
ha 30 felett elhízott: max 7,5kg
Ikresek 17,5-22,5kg mindenntől függetlenül
BMI= súly kgban/magasság méterben megadott négyzetével 65kg/1,8^2
(ezt nagyon sok új kismamás könyvben meg lehet találni, a Kismama májusi számában is benne van 68. oldal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!