Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » én egy 14 éves lány vagyok...

én egy 14 éves lány vagyok aki,165 cm magas és 80 kg. Hogyan foggyak le 5 hónap alatt úgy hogy átlagos legyen az alakom is és a súlyom is? A bunkó emberek kíméljenek! SOS

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 18:12
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a vállaszokat(: aranyosak vagytok(:
2011. febr. 14. 13:21
 22/37 anonim válasza:
nem 30-at henem 25 harmincat ne
2011. febr. 14. 15:57
 23/37 anonim válasza:
Am ballagásr akarsz lefogyni?
2011. febr. 14. 15:57
 24/37 DannyZuko válasza:
Na most tisztázzuk... Egészségtan szerint amit e.ü.söknek tanítanak, a havi fogyás max egészséges mértéke 5kg. Hagyd el a szénhidrátokat, szaunázz, fuss (ha lehet puha futópályán, h a térded ne küld szét) egyél zöldségeket és ne túl sokat. este ne egyél. Önsanyargatásnak hangzik. de használ
2011. febr. 15. 08:23
 25/37 anonim ***** válasza:

"Este ne egyél"=> Lefekvés előtt 2-3 órával ne egyél. És estére ne egyél szénhidrátot.

Ideálisak: túró, tojás, joghurt, sovány húsok, mellé valami zöldség.

2011. febr. 15. 10:45
 26/37 anonim válasza:

"Ha az alakodra vigyázol, és lassabban fogysz, az max. 20 kg fogyást jelent, heti 1 kilót, tehát még mindig inkább a duci kategóriában leszel. "

Ki ne találd már, hogy 60 kilósan duci kategóriába tartozik az ember!?! Túlzásokba sem kell esni! :)

Amúgy meg a kérdésre a válasz: Ne egyél fehér lisztet, vagyis minden olyan ételt zárj ki az életedből, amiben liszt található, pl kenyér, péksütemény, pizza, tészta, süti... Az édességet is hanyagold el, csak semmi cukor, csoki! Helyette egyél gyümölcsöt, de csak nappal, este már ne, mert az is tartalmaz cukrot, viszont ennyi kell, meg rengeteg vitamint tartalmaz, ezért napi egy gyümölcs megengedett! Ha lehet, akkor inkább főtt párolt ételt egyél, nem pedig olajban sültet! Ha nehéz kivitelezned, mert látom fiatal vagy és nem feltétlenül tudod suli mellett megcsinálni magadnak a diétás ételeket, akkor megfelelő (heti min. 3szor) sport mellett egyelőre elég az is, ha csak a lisztet és a cukrot hagyod el!

Napi 2 és fél liter vizet viszont meg kell innod, mert jó az anyagcserének, meg a méreganyagokat is segíti kivinni a szervezetből,kevesebbet eszel, ergo gyorsabban fogysz! Tényleg hatásos! Én már attól is fogytam egy keveset, mert megittam az előírt mennyiséget! :)

Egyet ne felejts el, mindennek az alapja a sport! Tényleg! Jobban is érzed magad tőle( lehet, hogy az elsőnél nem is lesz így, de a többinél biztosan), másrészt feszesen fogsz fogyni, nem ereszkedik meg a bőröd, és átalakul a tested! Kevesebb zsír lesz rajtad és több izom! Én azt javaslom neked, hogy kardiózz sokat, min fél órát, de ink háromnegyed óra lenne a legjobb! Ez lehet biciklizés, sífutás, taposógépezés és gyorsgyaloglás, kicsi emelkedőn! Ne fuss! Felesleges, csak az izületeid mennek szét, mivel nagyon gyorsan kell felhasználnia a szervezetünknek közben az energiát, azért NEM a zsírból megy le, hanem az izomból, mert abban több az energia, vagyis a fehérje! Igaz fittség miatt jó a futás, de másra nem! Helyette 6-os fokozaton gyalogolj körülbelül 4-5ös emelkedőn! Aztán utána, kicsit súlyzózz mellre, karra, külső-belső combra popsira, persze ezt váltott edzésprogramban, egyik nap deréktól lefele dolgozol, másik nap felsőtestre dolgozol rá. Elsőre biztos soknak tűnik, de heti 3X másfél óra meghozza a várt eredményt!

Menni fog, hidd el! Csak higgy benne, légy kitartó, és ezt a pár egyszerű szabályt tartsd be! No liszt, no cukor, no kaja este 6-7 után, heti 3 sport!

Sok sikert hozzá!

Ja, és légy pozitív, mert agyban dől el minden!!!! :)

2011. febr. 16. 22:44
 27/37 anonim válasza:
Kedves kérdező,szerintem 14 évesen teljesen normális a súlyod és nem bunkóságból vagy genyóságból mondod
2011. febr. 17. 22:30
 28/37 anonim ***** válasza:
165 cm-hez 80 kg elég sok! Most ezt nem azért mondom, hanem azért, mert az egészségedre is káros, és cukorbeteg lehetsz :(( Én most 161 cm-hez 63 kg vagyok, és a 90 napos diétát használom, talán az segíthet. Link: [link]
2011. febr. 20. 11:43
 29/37 anonim ***** válasza:

Egy 14 évesnek szerintem ne ajánljunk 90 napos diétákat, meg ilyen sz*rokat, már bocs...

Mesterséges anyagokkal telenyomott cuccokat, cukros dolgokat, fehérlisztes ételeket iktasd ki, vagy csak nagyon ritkán fogyassz, vacsorára pedig csak fehérje.

Ilyen konkrét fogyókúrákkal ne próbálkozz, mert az egészségednek árthat, és nem is használ, mert ha visszatérsz az előtte lévő étrendhez, akkor 2x annyit szedsz vissza!

2011. febr. 20. 17:27
 30/37 anonim válasza:

Ami még nem hangzott el, pedig fontos: ne hagyj el teljesen semmi olyat, ami fontos a szervezetnek! 14 évesen az ember még fejlődik, a koplalásnak komoly következményei lehetnek. Az igaz, hogy a 80kg sok, de nem szabad hirtelen fogyni!

FONTOS, hogy LEGYEN MEG a napi szükséges kalóriabevitel. Neten találhatsz ilyen táblázatokat pl [link] a lényeg, hogy magas kalória mellett alacsony szénhidráttartalom legyen az ételben.

Sok sikert, de kérlek, vigyázz magadra, légy megfontolt.

2011. febr. 23. 06:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!