Gyümölcsnap a terv, baj ha 8 tojásos rántottával indul?
Figyelt kérdés
Utána tényleg menne narancs, alma.2013. máj. 2. 10:06
1/16 acelsziv válasza:
Neked annak a szónak, hogy gyümölcsnap melyik fele nem érthető?
2/16 anonim válasza:
A tojás a csirke gyümölcse, tehát belefér :)
3/16 A kérdező kommentje:
Érthető, érthető de ez mondjuk még csak reggeli, ami a napnak csak egy étkezése, bizonyos irányzatok szerint a napi táplálkozás 1/5-e.
Részemről durván a harmada, de a többi gyümölcsös lesz. Hülyeség lenne reggelire gyümölcsöt enni, nem? :D
2013. máj. 2. 10:29
4/16 anonim válasza:
Csak hogy tartani tudd az egész napi gyümölcsevést, ugye? Ez önmagad helyes ismeretére utalhat s összhangban van a hedonizmussal is (már akinél, nekem ez sok lenne), s mivel nekem minden szimpatikus, ami rést üt a 90 napos 3 db szénhidrátnapjának falán, csak helyeselni tudom az ötletet.
(Egyébként nem is egy nagy paródia ez a kérdés, az emberek néha majdnem elérik ezt a szintet halálosan komolyan. Gondolom, ez adta az ötletet.)
5/16 A kérdező kommentje:
;)
2013. máj. 2. 10:32
6/16 Lipton. válasza:
jézusom, mért is jó ez a "gyümölcsnap" ?
7/16 A kérdező kommentje:
Ne viccelj, mert vettem 2 narancsot!
2013. máj. 2. 11:06
9/16 A kérdező kommentje:
Majd blogba foglalom a 'nyersvegán gyümölcsevő napom' tapasztalatait.
2013. máj. 2. 11:13
10/16 anonim válasza:
Ha már így alakult akkor mindegy, de szénhidrátnapon tényleg csak tortát egyél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!