Hatékony edzéstervet és étrendet tudtok nekem írni?
kb. olyant, amivel heti 1,5-2 kilót lehet leadni(ha az még egészséges)
elég nagy a súlyfeleslegem, tehát szerintem az első néhány hétben nem lenne ártalmas. előre is köszi!!
Étkezés: zöldség gyümölcs sovány hús központú
Pl:
R és V:joghurt kekszel vagy fahéjjal/2sz. toast barna kenyér selyem sonkával/zabkása/2 tojás zöldséggel
T és U: zöldség, gyümölcs
E : párolt csirke/pulyka és párolt vagy friss zöldségek
Edzésnek: napi 20-30 perc torna videó én pilatesezni szoktam és naponta vagy két naponta futni (vagy esetleg tempós séta). Nem kell elsőre sokat várni, én első nap 2 percet futottam 3 hétre rá már 15 (1 perc séta 7. perc után)
Én így heti egy kilót fogytam. Bár párszor ebéd után megengedtem magamnak egy szelet sütit is
normális ételek: húsok (szárazföldi, vízi, repülő) zöldségek (alacsony keményítő tartalmú) és gyümölcsök, olajos magvak.
a rohasztott (vagy friss) tej, a gabonafélék, a magas keményítő tartalmú gabonák-zöldségek NEM emberi táplálékok, fogyasztásuk mindenféleképpen kerülendő (kivéve háború alatt, ha nincs más).
fogyasztásuk esetén nem ér írni, hogy senki nem figyelmeztetett az egészségkárosító hatásukra, a hízást előidéző hormon hatásukra stb.
fogyás normális táplálkzással, egyén és zsírfelesleg függvényében illetve a fogyás alatt is változóan 0,5-1 kiló körül szokott lenni hetente. ez éppenséggel meg is egyezik az orvosi ajánlással.
a szükséges táplálkozás már NEM egyezik meg az orvosi, dietetikusi ajánlásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!