Vki kidolgozna nekem egy hatékony edzéstervet?
értelmes válaszokat kértem.. de örülök, h edzzel, biztos 1 160 kg os hájfej vagy, és neke nagyobb szükséged van rá.
szemét válaszra szemét válasz
Szerezd meg a tudást, amivel ki tudsz alakítani egy normális életmódot, szemléletmódot és akkor nem fogsz ilyeneket kérdezni.
Például rájoössz arra, hogy nem attól leszel szebb, ha fogysz x kg-ot valamiből, hanem attól ha formásodsz helyes életmóddal. Egy egyensúlyi állapot áll be, erre kell törekedni, nem fogyózni, meg kilókat számolgatni, meg egyebek.
"köszi, de én nem vagyok erre képes"
Nem érdemelsz SEMMILYEN segítséget!
Szánalom....
köszi, de én nem vagyok erre képes.. :S
látod ezért írtam, h edzek helyetted is, mert egy ingyenélő, saját erejéből semmit elérni nem képes fruska vagy... szaladj apucihoz sírdogálni...
chh... én megcsinálnám, de mit csináljak akkor, ha ehhez a témához nem értek, és ha kidolgozok egy olyan edzéstervet, ami egyébként semmit sem használ, akkor több hónap munkája mehet tönkre. azzal mitől lesz jobb??? azért kértem segítséget, h valaki olyan írjon, aki ért is hozzá, nem olyanok, mint ti, és a drága időtöket mért az oltásomra pazaroljátok?? nincs jobb dolgotok?? egyébként meg nem megyek pucihoz sírni, mert..
hagyjuk :'(
Minek írjunk bármit is, ha úgysem fogadod el ?!
Ha nincs elég tudásod, fordulj szakemberhez és fizess neki !
(tudod ők ebből élnek)
Ha meg spórolni akarsz, akkor tanulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!