Hogyan fogyjak ujra le? Valaki edzestervet keszitene nekem? Minnel hamarabb szeretnek fogyni;)
A gond az hogy beteg voltam es sok plusz kilot felszedtem kozben igy 161 cm es 67 kilo vagyok ami nagyon sok:((
szeretnek jo par kilot le adni..legalabb 10 et van szobabiciklim es gugolok is szivesen az utobbi harom napban mindennap megiszok ket liter vizet
precíz szálkásító étrend követésével és komoly, lehetőleg mondjuk 1,5 órás edzésekkel simán elérnéd. gyorsabban mint ahogy én elmosogatok, 10-20 hét alatt lepucolnád a zsírod.
tájbox kezdésnek jó mozgás is lehetne.
rákeresel a zInterneten? :)
builder.hu-hun, akárhol. minden sport oldal foglalkozik vele, elvileg tucatnyi életmód-tanács oldal is lényegében ezt írná le..
ajánlott keresések: "builder.hu alapismeretek"
"szálkásító étrend" "orvosilexikon kcal" <- ezzel tudsz következtetni rá, mennyi energiával és tápanyaggal működsz, természetesen csak körülbelül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!