Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vki kidolgozna nekem egy...

Vki kidolgozna nekem egy hatékony edzéstervet?

Figyelt kérdés
60kg vagyok és 158cm. 14 éves. 1 hónapom lenne leadni minimum 4 kg-ot.
2010. okt. 20. 17:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Na figyúzzál csak. Rengeteg ismerősöm kért már meg arra, hogy segítsek nekik, írjak tervet, stb. Nem ért semmit. Nemazért, mert hülyeséget írtam, hanem azért, mert ingyen kapták, nem érezték az értékét.

Úgyhogy egy idő után azon kaptam magam, hogy nekem fontosabb az ő fejlődésük, mint saját maguknak. ez idegesítő. csak az eredmény kell, de az alázat a munka iránt, a tisztelet az őket segítőknek hiányzott belőlük. Persze fogadkoztak, mint az állat, hogy megcsinálják, betartják amit mondok. Egy se tartotta be.

Ellenben azok, akiket pénzért edzek, elérik a céljukat. Csak hogy megértsd, ahhoz, ha velem akarsz edzeni, 20ezret kell letenned az asztalra az első konzultáció után. ez 5 edzés tiszteletdíja. Az az ember, aki képes napokat, adott esetben egy hetet is azért dolgozni, hogy én legyek az edzője, az elismeri, hogy érdemes rám hallgatnia, megbízik bennem, és betartja amit mondok neki. megadja a tiszteletet a saját edzésmunkájának (mert ezért dolgozik egy hetet), és én is tisztelem azt, hogy mekkora áldozatot hoz. Ezért elvárom magamtól, hogy a legjobb edzői teljesítményemet nyújtsam a kliensnek. Kölcsönös bizalom, kölcsönös tisztelet. Működik.

De ha ideböfögök egy edzéstervet, akármilyen jó, nem használna. mert nincs bizalom, nincs tisztelet benned.

2010. okt. 23. 19:17
 12/19 A kérdező kommentje:
biztos, h betartanám, mivel már kevesebb, mint 1 hónapom van arra, hogy leadjak 4 kg ot.
2010. okt. 23. 19:25
 13/19 anonim ***** válasza:

(~irónia mód off)Utolsó, nagy grat neked, szívemből szóltál.

Amúgy kérdezőnek meg annyit:

az interneten mindent megtalálsz, ami kell neked. Csak kicsit kutakodni kell, a megfelelő oldalakat nézegetni. Kezdő tippnek: az olyan diétát, amihez sztárok adják a nevüket élből felejtsd el. Valószínűleg még életükben nem látták azokat a-hozzáteszem hígfos- módszereket, amit az ilyen nők lapja, meg kiskegyed sz@rokban leírnak. Az olyannal se foglalkozz, amiben le van írva, hogy pl 10kg-t fogysz 5 hét alatt.

Amúgy meg jobb ha a fogyókúrát el is felejted. Ami neked kell az életmódváltás.

2010. okt. 25. 01:12
 14/19 anonim ***** válasza:

ugy latom hogy vegul senki nem akar segiteni neked csak okoskodnak...kedves edzomester a kerdezo csak egy 14 eves lany megis honnan tudna o neked 20 ezret adni...azzal varjal meg egy par evet. O most csak egy kis tanacsot kert. te is jol tudod hogy az internet is tele van hulye dietakkal es edzesekkel. Mire komolyabban belemerulne a keresesbe mar elemgy a kedve az egesztol a sok koplalas es 1000 haspres lattan. Csak egy kis segitseget kert es annyi idobe telt volna leird neki mint amennyi ido alatt lehurrogtad.

ha nem akarsz edzoterembe menni hat keress a neten vagy uzletebe valami dvd-t es tornazz azokra...nem azt mondom hogy ez a legjobb modszer de a semminel jobb. ez olyan mint egy rossz reklamszoveg de tenyleg eleg kezdetnek napi20 perc viszont az egesz semmit nem er ha nem eszel rendesen. A mozgas csak 30% a tobbi a kaja de egyik sem mukodik a masik nelkul. egyel 5szor 1 nap keveset es egeszsegeset...keruld a cukrot es a feher lisztet...sok hus, zoldseg, sovany tejtermek, gabonafelek es gyumolcs de csak mertekkel. ezeket sem mindeggy hogy mikor eszed: a nap elso feleben gabona gyumolcs a masodikban hus zoldseg turo stb.

ha lelkiismeretes edzel is az etrend mellett akkor 2-3 honap mulva meglatod hogy mar nem eleg az az edzes amit otthon lehet vegezni es akkor bizony a tovabbi eredmenyek elerese erdekeben el kellmenned egy edzoterembe addig viszont hajra!

2010. okt. 25. 13:10
 15/19 anonim ***** válasza:

összesen annyit lehet tudni róla, hogy 14 éves, és 4 kilóta kat fogyni 4 hét alatt.

Ennyi infó szerinted elég ahhoz, hogy bármilyen edzéstervet írjak neki? Másik, meg leírtam, hogy nem fog működni. Ennyi.

Onnan, ahonnan más 14 éveseknek. Szülőktől. Vannak szülők, akik áldoznak erre. Tapasztalat.

Másrészt, mivel 14 éves, még iskolaköteles, és ott kötelező tárgy a testnevelés, amit legrosszabb esetben is egy 4 évet főiskolán tanuló diplomázott sportoktató végez. Lehet, hogy inkább errefelé kéne érdeklődnie edzéstervért, tuti jobbat kapna, mint itt. Én még nem láttam olyan tanárt, aki elküldte volna a diákot, ha az plusszfeladatért ment.

2010. okt. 25. 15:50
 16/19 anonim ***** válasza:
webstar.biz kitöltöd az testadataid, hogy mennyit szeretnél, melyik testrészedről fogyni, csinál neked az oldal kaja tervet, és edzésprogramot, amit egy 3D-s rajzolt nő tart, aki a neveden szólít.magyar oldal.:)
2010. okt. 25. 17:42
 17/19 anonim ***** válasza:
tudsz küldeni levelet??
2010. okt. 25. 18:01
 18/19 anonim ***** válasza:
tudsz küldeni levelet aki a webstar.biz -t mondta mert csak akkor tudunk belépni! légyszii
2010. okt. 25. 18:02
 19/19 A kérdező kommentje:
igen, én sm tudok levél nálkül
2010. okt. 25. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!