Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Edzés terv és étkezés? Tudna...

Beus6 kérdése:

Edzés terv és étkezés? Tudna segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Szeretnék segítséget kérni egy zsírégető edzésterv és étkezés kialakításához! Milyen ételeket és mozgást jav??asoltok? Milyen rendszerességgel? Kb 15 20 kg ot szeretnék leadni ugyanis terhesség alatt igencsak felszedtem magam! Mindenki válaszát köszönettel fogadom akár privát üzenetben is! Ha esetleg van olyan aki hasonló cipőben járt és sikerült a fogyás és persze szívesen leírná tapasztalatát azt is szívesen veszem! :-D

2013. febr. 28. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is a terhesség alatt felszedett 15-20kilótól szeretnék megszabadulni, én erre tornázok. nagyon jó videó, iszonyatos jól átmozgat a végére mindenemről folyik a víz :)

https://www.youtube.com/watch?v=HNDsGliURms

2013. febr. 28. 13:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-D az étkezéseden változtattál valamit?
2013. márc. 1. 08:47
 3/5 anonim ***** válasza:
hát az édességeket kizártam néha-néha eszek egy pár kocka csokit. biztos le leszek pontozva a kenyér miatt de nem érdekel, én reggelire vagy egy szelet kenyeret vagy egy zsömlét eszek, tizire egy gyümi ebédre amit itthon főzök abból keveset duán szintén gyümi vagy puffasztott rizs ilyesmi, este meg igyekszem zöldségeket enni. múltkor pl sajtos karfiolt ettem vacsira. én már egyszer így lefogytam 20 kilót, most 2 hete csinálom és 2 kg lement. mellette pedig nagyon sok vizet iszom.
2013. márc. 1. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
ja és nem rád gondoltam mikor írtam hogy le leszek pontozva hanem a sok kenyér ellenesre. végül is igazuk van de akkor mit egyen az ember :D ? napi egy szelettel nem hiszem hogy nagy bajt csinálok pláne ha fogyok is mellette. gyerek mellé kell az erő :D sok sikert!
2013. márc. 1. 11:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod! :-D hát igen kell az erő! Igyekszem én is mindent beleadni! :-D szerintem a kenyér is fontos egy ember számára ;-) nekem is sikerült már egyszer sokat fogyni de akkor még dolgoztam és sokat mozogtam mert ezt követelte meg a munka amit végeztem! Sok sikert neked is! Szép eredmény ha 2 kgot fogytal 2 hét alatt! :-D
2013. márc. 2. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!