Érdemes elkezdenem a 90naposat? 18 éves lány vagyok,170cm magas és 68-70kg!
már többször próbáltam fogyni de mindig visszajött,nem vagyok kövér,de van rajtam felesleg és nagyon szeretnék elégedett lenni magammal végre!Belekezdjek?Ha már úgy érzem elértem az álomsúlyt akkor megállhatok a diétával?
Egy osztálytársammal csinálnám a diétát közösen,neki nagyobb a úlyfeleslege jóval,közösen választottzk a 90 naposat!
Szia!
Ha rám hallgatsz egyértelmű NEM!!!
18 ÉVES VAGY, FEJLŐDÉSBEN
TESTSÚLYOD ÉS MAGASSÁGOD TELJESEN ÁTLAGOS, NEM VAGY KÖVÉR!!
AMIT KEZDJ EL INKÁBB, FOLYAMATOS SPORT!!
hosszútávon is jobban jársz, mint ezzel, egyengíted a szervezeted, elkapsz sok betegséget..stb..
Szerintem gondold át, és az osztálytársaddal inkább közösen menjetek el minden nap futni, még jó pasik is vannak egy stadionban...
Szia!
köszi a választ,valószínű hogy iagazad van!
iagzából kb egy hónapja tornázom itthon Rubint Rékára,szinte minden nap,eddig olyan nagy változást nem vezzem észre,de szeretem csinálni,lehet hogy ez is elég nekem?:)
én is 18 éves vagyok 1 hete csinálom és 1 kilót fogytam nekem nincs sok feleslegem de nem érzem így jól magam azért csinálom.egyáltalán nem leszel beteg ettől a fogyókúrától hiszen mindent ehetsz, csak különböző napokon jah és minden nap kell gyümölcsöt enni úgyhogy így is nehéz betegnek lenni.
Lehet kicsit költséges , de szerintem megéri ha sikerül lefogyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!