Valami jó tipp fogyáshoz? 30 kilot szeretnék leadni. Nektek milyen fogyási szokás/ napirend vált be?
20, teljesen igazad van. Annyit fűznék még hozzá, hogy itt főleg elhízott emberek kérdeznek általában, tehát nem a testépítői szint, illetve, nyilván ha valaki eljutott a 30 kg súlyfeleslegig nem a hipersportos kategória. Szóval nekik aztán mindenképpen különösen oda kell figyelni a szénhidrátbevitelbe. És ahogy kifejtettem, hormonális eltolódása kisebb vagy nagyobb biztosan van, főleg ezen a szinten tehát nagyon nem mindegy mit eszik.
Szóval a kalóriák számolgatása kevés lesz. De a testépítőknél, vagy az intenzíven edzőknél is, mert ott meg a fehérjebevitel is kiemelkedően fontos.
1 hónap alatt 82 kg-ról 74-re fogytam le.
Teljesen elhagytam a cukrot. Kávé tea stb cukor nélkül. Semmi üdítő, energia ital. Folyadék pótlás víz, tea (cukor nélkül) édesítőszernek nem vagyok híve.
Kenyér helyett zsemle, ebből max 5 db / nap.
Az étkezésnél 16 órás idöablakot tartok ami azt jelenti, abban a 14 órában semmit sem eszek.
Margarin helyett vaj, étolaj helyet sertés zsír.
Nem számolok kalóriát és mindent eszek ami házi és nem ipari termêk.
Tejből a 2.8%-os pl.
Fontos a mozgás!
Mivel az munkám és egyéb miatt nem fér bele az edző terem , ezért otthon csinálom. A neten nagyon sok otthon végezhető gyakorlat található.
Napi 10 perc az elején és persze mozgás a szabad levegön, legyen az séta, kerékpározás.. bármi. Csak mozogj.
Nasi elfelejtve.
3 hónapja tartom a súlyom.
Hordó hasam volt és úszó gumim. Ezek eltüntek.
Ha van lehetőséged akkor járj el úszni mellette!
Sok sikert a fogyáshoz és kitartást az egészhez!
Végére egy tanács!
A fejben kell rendet tenni!
Tudd miért akarsz fogyni, legyen az egészséged miatt vagy mert jobban akarsz kinézni.. tök mindegy!
Kitűzted magad elé a célt, menj végig az úton.
Az első időben látványos fogyásra számíthatsz de 1-1.5 hónap után be fog lassulni. Ez ne vegye el a kedved.
Sportolj, az sokat segít.
A kalória számolást felejtsd el. Az csak a verseny sportolóknál fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!