Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiszerettem a férjemből. Azt a határozott döntést hoztam hogy el akarok válni tőle, és én ezt közöltem is vele. Erre az volt a válasza hogy ha elhagyom akkor az ő élete nem ér semmit és megöli magát. Mit csináljak?
hívd a NANE ingyenes számát, ez a párkapcsolati erőszak egy formája, hogy érzemileg manipulál, és nyomást gyakorol tád.
ők adnak jó tanácsot neked.
Segélyvonal bántalmazott nőknek és gyerekeknek: 06-80-505-101
– Ingyenes és anonim, hívható: hétfő, kedd, csütörtök, péntek este 18 és 22 óra és szerdán 12-14 óra között.
Tudom ez már késő bánat de 16 és 19 évesen házasság?
Na az elég korai, hisz még egyik fél sem élte ki magát, semmi élettapasztalat stb.
Azoknak akik amellett vannak, hogy maradjon mellette: Minek? 22 évesen nehogymár egy ilyen mellett élje le az életét, nem 50 éves, hogy már ne merjen új életet kezdeni. A gyerekek mellett szóljon, ha csak akkor van figyelemmel a másik iránt amikor dugni akar, akkor ez nem neveli agyerekeit, akkor szerintetek mit hiányolnak a gyerekek a válás után.
Az öngyilkosságról: Aki hangoztatja az csak érzelmileg zsarol, akiben benne van a hajlam az nem hangoztatja.
Voltak öngyilkosságok a környezetben.
Egyik se jelentette be.
A férjed felnőtt ember, ha nem is úgy viselkedik.
Az öngyilkosság az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!