Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 év után bejelentettem, válni akarok. Ti mit tennétek?
Férjem érzelmileg zsarol. Ha elválok, akkor tönkretesz. Elüldöz a városból, elveszi a lakásunkat.
Sajnos hosszu évek óta napi szinten marihuana fogyasztó, és nem hajlandó leszokni. Azzal a szöveggel, hogy örüljek, hogy nem alkoholista és bántalmaz.
Amikor össze jöttem vele, nemtudtam a függőségéről, próbáltam leszoktatni. Igért fűt, fát. Amikor belevállaltunk a gyermektervezésbe, akkor kértem, szokjon le, mert ez nem lesz jó senkinek sem. Lehet ez miatt nem jött össze a baba. Nem értette meg. Már nem birom vele.
"Igért fűt, fát" Azért ez kicsit vicces szóhasználat
Amúgy elválnék, viszont elötte beszélnék egy ügyvéddel a házról stb-ről, mert ez nem így megy, hogy csak az övé.
Kedves Kérdező!
Tökjó, hogy ide járogatsz nyavajogni, de a sokadik önigazolásra vágyó kérdés után talán cselekedni is kéne valamit!
Nem gondolod?
"Amikor belevállaltunk a gyermektervezésbe, akkor kértem, szokjon le, mert ez nem lesz jó senkinek sem."
Azért ilyen emberrel ilyesmivel már próbálkozni is felelőtlenség...
drogos va1brom pakolj és menekülj
majd pár barát vagy családtag szétveri ha nagyon pattog
nincs az ilyenek realitás érzéke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!