Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Teljesen kiszerettem a férjemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picike555555 kérdése:

Teljesen kiszerettem a férjemből. Azt a határozott döntést hoztam hogy el akarok válni tőle, és én ezt közöltem is vele. Erre az volt a válasza hogy ha elhagyom akkor az ő élete nem ér semmit és megöli magát. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2019. júl. 10. 09:02
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

2013 ban ismerkedtünk meg, akkor voltam 16 éves ő pedig 19. 2015 ben esküdtünk meg. És onnantól kezdve hogy az első gyerek meg lett nem volt a legjobb a kapcsolat. A ház az én nevemen van, de még fizetem. Mondtam átiratom a nevére fizesse ő és én költözöm. ( nem akarok abban a házban maradni)

Azért nem szeretem már mert nem úgy viselkedik mint egy családapa. Hanem mint egy harmadik gyerek. Saját magán kívül semmivel nem foglalkozik, velem is csak akkor foglalkozik mikor szexelni akar.

2019. júl. 10. 09:23
 12/48 A kérdező kommentje:
Egyszer már külön mentünk 3 évvel ezelőtt. Akkor adtunk még a kapcsolatnak egy új esélyt. De már nem látom értelmét és nem szeretnék több esélyt ennek a kapcsolatnak.
2019. júl. 10. 09:31
 13/48 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy dehogy fogja, túléli, és talál hamar mást, akivel jobban kijön majd, mert mindenkinél jön jobb. Meg a gyerekeinek se akarhatja ezt.

Aztán elválsz.

2019. júl. 10. 09:32
 14/48 anonim ***** válasza:
89%

Elhamarkodott korai házasság, gyerekvállalás. A felelőtlenség eredménye itt is látható.

14-re reagálva, vitákkal teli, érzelmek nélküli, egymással csak kínlódó szülők által létrehozott légkörben felnövő gyerekek ugyanúgy lelkileg sérültek lesznek, mint te.Megoldás az alaposan átgondolt házasságkötés, gyerekvállalás lenne, de ez rengeteg embernek nem megy, és nem is fog soha.A rózsaszín ködben, ami ellepi őket az elején, nem tudnak és nem is akarnak gondolkodni a jövőn.Felelőtlennek mindig könnyebb lenni, mint felelősséget vállalni és azzal együtt élni.

2019. júl. 10. 09:54
 15/48 anonim ***** válasza:
100%
14: a tipikus hulyegyerek, akinek az a kényszerképzete, hogy a nőnek mindent el kell tűrnie, tehet vele bármit a férj. Remélem ugyanígy fogsz járni, az ilyen megérdemli.
2019. júl. 10. 10:08
 16/48 anonim ***** válasza:
12%
Ennyit ér egy házasság? Ez indok, hogy kiszerettél belőle? Akkor minek házasodtak össze? Minek akarod kitenni a pici gyerekeiteket a válás traumájának? Ezt a hülyeséget..
2019. júl. 10. 10:09
 17/48 A kérdező kommentje:

17 es.

Mert úgy gondolom hogy ha nem jó a kapcsolat kettőnk között, akkor annak is megisszák a gyerekek a levét, így is szenvedhetnek, legalábbis úgy gondolom. Szeretet nélkül nem lehet együtt lenni úgy gondolom. És az állandó feszültség, konfliktus, na ez sem tesz jót a gyerekeknek

2019. júl. 10. 10:12
 18/48 anonim ***** válasza:
28%

Kicsit (?) azt érzem, hogy most újabb nem átgondolt döntést akarsz hozni, hirtelen felindulásból.

Mennyivel lesz könnyebb az életed, ha egyedül neveled a két gyereket? Te erős hátránnyal indulsz munkahelyen, párkeresésben, mindenhol. Ő meg pár hónap után talál magànak mást, éli világát, tojik a gyerekekre. Akkor is azt fogod érezni, hogy jó döntés volt?

Átgondoltad, hogy oviba, suliba kell a gyerekeket vinni, ellátni, egyedül megteremteni az anyagiakat, betegen ápolni, stb, és innentől senkire se számíthatsz? Persze, az apjuk eleinte veri a mellét, hogy ő mindig ott lesz a gyerekeknek, aztán az első hisztis hétvége után azt nézi, hogy kerülje el a láthatásokat. Főleg, ha új nője lesz, akinek böki a csőrét a gyerektartás is.

Sok pár viszonya pont a válás alatt mérgesedik el végleg, mert a vagyonmegosztás és egyebek alatt mindenki a saját érdekeit védi.

Utána viszont nem lesz visszaút. Marad a hirtelen meghozott döntés.

2019. júl. 10. 10:30
 19/48 anonim ***** válasza:
65%

Nemtudtok esetleg egy hétvége vagy akar csak egy napra elmenni valahova kettesben? Kikapcsolódni és az bezselni a dolgokat a harag nemjo tanácsadó....

Ha vegkepp nincs megoldás akkor valj csak...

2019. júl. 10. 10:36
 20/48 anonim ***** válasza:
82%
Hagyjátok már szerencsétlent,már leírta,hogy adott több esèlyt,de nem vált be és már nem szereti a férfit. Ennyi,fölösleges tovább eröltetni a dolgot,a kérdezönek is joga van a boldogsághoz. Kérdezö,ne aggòdj,nem fog kárt tenni magában,ez csak szimpla zsarolás,ne engedj teret neki.
2019. júl. 10. 10:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!