Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszerettem belőle? Nem akarok nélküle lenni.
Direkt nem azt írtam, hogy élni, mert tudnék nélküle, csak nem lenne érdemes :S
Másfél év után lehet hogy kiszerettem belőle? Vele akarok lenni, de úgy érzem túl korán találkoztunk... Neki én vagyok az első, nekem ő a második. Úgy érzem ennyi idősen nem éltem eleget, kipróbálnám milyen mással is. De nem csak rólam van szó, azt akarom hogy ő is éljen, csajozzon! Nem akarom hogy csak velem legyen, próbálja ki mással is, hogy később ne hányhassa a szememre hogy nem hagytam őt élni... :S
Egyszerre akarok vele lenni, és mással is. Tartsunk szünetet? Lenne értelme? Bárcsak 1-2 évvel később találkoztunk volna :S
Ő nagyon fontos nekem... De nem érzem hogy már úgy szeretem ahogy "kellene"! Mit tegyek?:S
Azért gondolom ezt, mert mikor egy hónapig nem tudtunk találkozni, félre akart vonulni mással... Tehát igényt tartana arra hogy mással is legyen...
Igen, az előbbire rájöttem... Megbeszéltük, együtt maradtunk. De nagyon sokáig haragudtam rá, nem bíztam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!