Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Teljesen kiszerettem a férjemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picike555555 kérdése:

Teljesen kiszerettem a férjemből. Azt a határozott döntést hoztam hogy el akarok válni tőle, és én ezt közöltem is vele. Erre az volt a válasza hogy ha elhagyom akkor az ő élete nem ér semmit és megöli magát. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2019. júl. 10. 09:02
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
0%
32, ez csak az egyik fél véleménye. Kíváncsi lennék a másik oldal nézőpontjára is. Az igazság valahol a kettő között szokott lenni. Egy kapcsolatot ketten szoktak elrontani.
2019. júl. 10. 12:58
 32/48 anonim ***** válasza:
84%
Abba nem gondoltok bele,akik a kerdezot bantjak hogy milyen lehet a házassága ha inkább lesz egyedül álló anya 2 gyerekkel mint hogy inkább a ferjel maradjon?Nem lehet túl rozsas.Nagyon bátor lépés!Sok erőt es minden jót.
2019. júl. 10. 13:26
 33/48 anonim ***** válasza:
0%
Egy ember nem változik sokat? Mit szerettél meg ebben a műanyag emberben? A férfiak 75% alkalmatlan házasságra, de kb a nőknél is ez az arány.
2019. júl. 10. 14:12
 34/48 anonim ***** válasza:
77%

Hagyjátok már ezt a morális bullshitelést. Évek óta nyűglődik a férje mellett, kapott elég esélyt a férfi.

Ha ennyire nem működik, akkor váljon, hiszen ha jól számolok, csak 22 éves a Kérdező, előtte az élet.

Meg amúgy is, ő eldöntötte... Nem az volt a kérdés, hogy váljon-e, hanem mit tegyen a férje fenyegetőzésével.

Azt pedig ignorálni kell.

2019. júl. 10. 14:19
 35/48 anonim ***** válasza:
10%
Birom itt a sok eszosztot. Nem vagyok vadkereezteny, nalam vallasellenesebb ember keves van. Nekem az is ok lenne, ha a hazassagot mint olyat megszuntetnenk, es az emberek nem tennenek felelotlenul igereteket. De ha mar tettel tartsd be, ezt mondom. Ennyi. Az a szerencse h akik a kerdezovel ertenek egyet kapjak a zold kezeket, ide juttatta a feminizmus a vilagot: szegeny csaj, akit csak uritozsaknak nez a ferje. Mert az pl nem lehet h o szexualisan el lett hanyagolva mikozben a csalad megelheteseert gurizik...
2019. júl. 10. 15:49
 36/48 anonim ***** válasza:
54%
Nincs leszopva a farka... én mindjárt sírok.
2019. júl. 10. 18:31
 37/48 anonim ***** válasza:
5%
Szó sem volt itt vallásról vagy kereszténységről. Ez tény, hogy azért ilyen sekélyesek a kapcsolatok mert mindneki csak a maga boldogságát keresi. Holott ez úgy hülyeség ahogy van, és nem vezet sehova. Vagyis de, váláshoz.
2019. júl. 11. 07:10
 38/48 anonim ***** válasza:
79%

"Ez tény, hogy azért ilyen sekélyesek a kapcsolatok mert mindneki csak a maga boldogságát keresi. Holott ez úgy hülyeség ahogy van, és nem vezet sehova. Vagyis de, váláshoz."

A kérdésben szereplő férj is csak a saját boldogságát, kényelmét akarja megtartani, ezért a zsarolástól sem riad vissza.Tenni viszont semmit nem tett azért(ugye nem élt a felkínált esélyek lehetőségével, amit megkapott), hogy a felesége ne ábránduljon ki belőle teljesen.Ne utólag kapálózzon már az ember, amikor már elvan cseszve az egész házasság, és az egyik fél bizalma, szeretete teljesen elveszik.

2019. júl. 11. 08:14
 39/48 anonim ***** válasza:
0%
Mint írtam, csak az egyik fél elmondádát hallottuk. Ki tudja mik derülnének még ki, ha a férj is leírná a saját történetét.
2019. júl. 11. 08:29
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
Válj el és ne hagyd magad zsarolni.
2019. júl. 11. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!