Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Teljesen kiszerettem a férjemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picike555555 kérdése:

Teljesen kiszerettem a férjemből. Azt a határozott döntést hoztam hogy el akarok válni tőle, és én ezt közöltem is vele. Erre az volt a válasza hogy ha elhagyom akkor az ő élete nem ér semmit és megöli magát. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2019. júl. 10. 09:02
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
98%
Válj el, ez csak lelki terror semmi más
2019. júl. 10. 09:03
 2/48 anonim ***** válasza:
86%

Szimpla érzelmi zsarolás egy gyenge embertől.

Válaszold neki, hogy éppen akciós a sámli és a kötél a madaras tecsóban.

2019. júl. 10. 09:04
 3/48 anonim ***** válasza:
94%
Ne hagyd, ez zsarolás. Gyerek van?
2019. júl. 10. 09:05
 4/48 A kérdező kommentje:
2 gyerekünk van egy 5 éves kisfiú és egy 3 éves kislány
2019. júl. 10. 09:07
 5/48 anonim ***** válasza:
92%
Igen, ez nagyon nehéz helyzet... A gyerekek miatt is. Megerdezhetem, miért nem szereted már?
2019. júl. 10. 09:12
 6/48 anonim ***** válasza:
95%

Ne csak határozott döntést hozz, hanem határozottan válj is el.

Az öngyilkosság meg a férjed döntése lesz.De nem lesz abból semmi.Szeretnek gyenge jellemű emberek ezzel fenyegetőzni, de a többség gyáva hozzá.

Tanuld meg, hogy zsarolásnak nem engedsz semmilyen körülmények között!

2019. júl. 10. 09:15
 7/48 anonim ***** válasza:
41%

"Válaszold neki, hogy éppen akciós a sámli és a kötél a madaras tecsóban"

Ezt azért ne tedd. Te nem akarsz vele élni szíved joga. Ha megöngyilkolássza magát az az övé. Erre biztatni valakit nem tudom bűncselekmény-e, mindenesetre nem szép. Mint ahogy az érzelmi zsarolás sem.

Fogalmam nincs hogy kell kezelni a helyzetet. Elmennék a körzeti orvosához előadnám neki a történetet.

Nem pszichiáter, de talán ahhoz is konyít egy kicsit. Ismeri. Esetleg tud javasolni neked egy pszichihátert akit megkérdezhetnél, hogyan lehet kezelni a helyzetet.

Ha övé a lakás elköltözöl. Ha a tiéd? Megkéred költözzön el.

Annyira jó nő vagy, hogy kétsébeesnek az emberek, ha elhagyod őket? :)

2019. júl. 10. 09:15
 8/48 anonim ***** válasza:
85%

Ti mennyi idősek vagytok? Amit mondott szimpla zsarolás. Ha azzal fenyeget hogy megölné magát, akkor mondd neki azt az akciós dumát amit az egyik korábbi válaszoló mondta.

Hány év van mögöttetek?

2019. júl. 10. 09:16
 9/48 anonim ***** válasza:
27%
És mi lenne ha megpróbálnatok előtte helyrehozni?
2019. júl. 10. 09:21
 10/48 anonim ***** válasza:
68%
Megmondod neki, hogy ha tovább mond ilyet, mész a rendőrségre, akik majd a megfelelő szakorvoshoz jogerősen beutaltatják. El fog azonnal hallgatni.
2019. júl. 10. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!