Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Teljesen kiszerettem a férjemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picike555555 kérdése:

Teljesen kiszerettem a férjemből. Azt a határozott döntést hoztam hogy el akarok válni tőle, és én ezt közöltem is vele. Erre az volt a válasza hogy ha elhagyom akkor az ő élete nem ér semmit és megöli magát. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2019. júl. 10. 09:02
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
95%
14es, már megint itt vagy? Tegnap nem élted ki magad eléggé. Ha még felnőtt fejjel sem tudsz túllépni anyádék válásán, akkor a f..szért nem keresel fel egy pszichológust?
2019. júl. 10. 10:48
 22/48 anonim ***** válasza:
92%

Gondolom a férjednek vannak szülei, testvére, barátja.Kérd az Ő segítségüket abban,hogy kísérjék figyelemmel a férjedet, legyenek Mellette.

Neked elég volt ezt a döntést meghozni, végigvinni, és egyedül nevelni tovább a gyerekeket. Ha rossz a házasságotok, adtatok már esélyt, nem ment, nincs mire várni. Viszont nem tarthat vissza a döntéstől az Ő fenyegetése.

Ha a hozzátartozói segítségét kéred ezzel megteszed ami Tőled elvárható és lelkiismeretfurdalásod se lehet.

2019. júl. 10. 10:48
 23/48 anonim ***** válasza:
11%
Egy házasságban nem a saját boldogságodat kell keresni, hanem a másikét. Így persze, hogy nem működik. Az pedig bullshit, hogy a gyerekeknek is jobb lesz így.. dehogy lesz jobb, ezzel csak magadat nyugtatod. Minek házasodtatok össze egyáltalán?
2019. júl. 10. 11:03
 24/48 anonim ***** válasza:
74%
Jézus, még egy vadkeresztény válás ellenes. B.asszus, ezek osztódnak XD
2019. júl. 10. 11:16
 25/48 anonim ***** válasza:
90%

22-es, rajta már az sem segítene.Berögzítette a fejébe, hogy csakis a nő lehet a hibás, a férfi nem, csak kevésbé max.

51%-os, ideje lenne megtanulnod, hogy alanyi jogon nem mindenkinek jár új és újabb esély, még gyerekek miatt sem.Nincs törvény rá, hogy mindenki kapjon.Főleg, ha már kapott és képtelen volt megbecsülni.Ugye a kérdező esetében is ez van.Volt esély, a kedves férj meg lesza.rta, most meg már kapálózna.De minek?Egy idő múlva ugyanitt tartanának.Sza.rból nem lehet várat építeni még akkor sem, ha 20 gyerek van.

2019. júl. 10. 11:33
 26/48 anonim ***** válasza:
82%

A hülyék szaporodnak a leggyorsabban, nincs is rosszabb a vallási fanatistánál. :D

Egy gyereknek igenis rossz olyan környezetben felnőni, ahol a szülők legszívesebben felakasztanák egymást.

30/F

2019. júl. 10. 11:35
 27/48 anonim ***** válasza:
80%

Az érzelmi zsarolás az egyik legkegyetlenebb bántalmazási forma szerintem. Ilyet csak egy gyenge, sérült személyiségű ember csinál, semmiképpen nem egy jó társ, és felelős apa. Menekülj a gyerekekkel együtt, kérdező!

Apám 8 éves koromban öngyilkos lett. Ő sem akart válni. Azt mondhatom, túléltük, de sérültünk mindannyian. Sérültünk volna akkor is, ha ez nem történik meg, mert borzasztó volt a házasságuk anyummal. És sérültünk volna akkor is, ha szépen elválnak, de akkor most lenne apám, és sok minden másképpen alakul. Nem szeretett minket eléggé ahhoz, hogy ne tegye meg. Anyum maradt velünk, ő küzdött kettőjük helyett is, így fel tudtunk nőni.

Nem a válás a legrosszabb, ami egy gyerekkel történhet. Én a magam részéről a válást választottam, amikor a saját kapcsolatom már nem volt jó a gyerekeim apjával. Nálunk jól működik, mert ugyanúgy együttműködünk a gyereknevelésben, mondhatni jobb szülők vagyunk így külön, mint amilyenek együtt voltunk.

2019. júl. 10. 11:38
 28/48 anonim ***** válasza:
15%
Van különbség aközött, hogy szörnyű a házasság és aközött hogy "nem szeretem a férjem". Nekem ez csak önző könnyebb út keresésnek tűnik, ráadásul gyáván a gyerekekkel is takarózik.
2019. júl. 10. 11:50
 29/48 anonim ***** válasza:
96%

Attól függ, hogy eddig is voltak-e öngyilkos hajlamai. Ha nem, akkor most sem fog semmit csinálni.

Mondjuk...Nagyon fiatalok vagytok. Nem is tudom, egy kölyök sráctól miért várod el, hogy felelős családapaként viselkedjen...

2019. júl. 10. 12:16
 30/48 anonim ***** válasza:
86%

64%-os, ajánlom figyelmedbe a kérdező 11-es válaszát.

Értelmezz is, ne csak vádolj.

A férj csak saját magával foglalkozik, a felesége csak akkor érdekes neki, ha dugni akar, addig meg le van szarva.Úgy viselkedik a kedves apuka, mint egy gyerek.Semmit nem tesz azért, hogy a házasság jó legyen, hiába kapott már több esélyt rá.Szerinted ez továbbra is probléma nélkül fenntartható házasság lehet?Akkor próbáld ki, majd rájössz.

2019. júl. 10. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!