Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből válás lesz?
Fiatalon mentem férjhez. 21évesen. Össze akartunk költözni és lakást szerettünk volna venni. CSOK miatt házasodtunk. Az összeköltözés után jöttem rá, hogy már nem vagyok szerelmes. Szeretem, de már nem szerelemből. Neki én vagyok a mindene a tenyerén hordoz és tudom ha ezt megtudja összetörik. Nem akarom bántani. Jól meg vagyunk nem veszekszünk, nincs baj a házasságunkkal.
A kérdesem: hogy váljak el es mondjam meg neki az igazat, vagy örüljek annak hogy valakinek én vagyok a mindene és maradjak vele. De kihasználni sem akarom.
Tudom hogy nagyon elrontottam és hibát követtem el, de nem akarom hogy ezért Ö szenvedjen. :'(
Fogalmam sincs róla hogy mit tegyek és hogy ezt hogyan fogom helyre hozni.
Adjatok tanácsot kérlek :'(
22L
Ő azért van veled mert neki ez valamiért jó.
Te is azért voltál vele mert jó volt.
Tanulj a helyzetedből, úgy kéne elnetek, hogy ezt vele nyugodtan megtudod beszélni.
Jussatok el ide, hogy tudod vállalni magad.
Éredekes felvetéseket írtak a hozzászólók, mindenkiében van valami igazság.
Az valóban érdekes, hogy CSOK miatt összeházasodtak gondolkodás nélkül, de a problémákat már nem tudják ilyen könnyen megbeszélni.
Kérdezőt valójában én sem hibáztatom, mert az érzések jönnek/múlnak, ezzel nem tud mit tenni. Engem csak az zavar a történetben, hogy ő már régóta gondolkodik a váláson, szóval mire elmondja a férjének már a férjének esélye sem lesz jobbá tenni, és azt nem tartom fernek, hogy neked volt időd átgondolni, neki meg nem.
jó lenne felnőni kislány.
előbb gondolkozz utánna tegyél meg lépéseket. Ne fordítva.
Legyen tartásod-hogy amit kimondasz az ugy legyen és betartsd. Nem igy-meg ugy meggondoltam magam.
Csinálj mit akarsz ugyis azt fogod. De jó lenne ha lenne tartásuk az embereknek, de ehhez elkellene érni azt a szintet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!