Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ügyvédem azt mondta, nem tud képviselni a jövőben. Nemsokára - 2 héten belül - jön a következő válóperi tárgyalás. Mit kell elfogadnom ebből? Megteheti ezt?
És mi áll a szerződésben erre vonatkozólag?
Azt kéne kideriteni még, ha van az ügyvédnek kiskapuja, hogy ezzel az indokkal kérhetsz-e elnapolást.
Nincs a megbízásban semmi erre vonatkozó.
Igen, azt kellene kideríteni. Ha tudnám, mit tehetek, nem tettem volna fel a kérdést.
Az ügyvédtörvény szerint mondhatja fel a megbízást.
Két hét alatt simán találsz másik ügyvédet.
ha ilyen megbízhatatlan, akkor az nyilván az ügyedet is lesz@r.ja én a helyedben keresnék egy másikat.
Nem tudom miért vannak az ügyvédek annyira nagyra magukkal.
Az ügyvédi megbízást az ügyvéd azonnal felmondhatja, ha a szerződés szerint nem kapja meg a tisztelet díját, egyébként 15 nap a felmondási idő.
a tárgyalás elhalasztását, illetve a tanúk későbbi bejelentését lehet kérni, az ügyvéd felmondására és új jogi képviselő keresésére tekintettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!