Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből válás lesz?
Fiatalon mentem férjhez. 21évesen. Össze akartunk költözni és lakást szerettünk volna venni. CSOK miatt házasodtunk. Az összeköltözés után jöttem rá, hogy már nem vagyok szerelmes. Szeretem, de már nem szerelemből. Neki én vagyok a mindene a tenyerén hordoz és tudom ha ezt megtudja összetörik. Nem akarom bántani. Jól meg vagyunk nem veszekszünk, nincs baj a házasságunkkal.
A kérdesem: hogy váljak el es mondjam meg neki az igazat, vagy örüljek annak hogy valakinek én vagyok a mindene és maradjak vele. De kihasználni sem akarom.
Tudom hogy nagyon elrontottam és hibát követtem el, de nem akarom hogy ezért Ö szenvedjen. :'(
Fogalmam sincs róla hogy mit tegyek és hogy ezt hogyan fogom helyre hozni.
Adjatok tanácsot kérlek :'(
22L
Itt nincs jó tanács.
Szagold, amit szakítottál.
Ha már ez a kérdés felmerült, akkor ennek vége. Ebben az a legrosszabb, hogy elhitetted vele, hogy szereted, bizalmat szavazott neked és elvettél időt tőle. Nem bántásként írom csak ez a véleményem. A másik szomorú dolog, hogy te ezt eldöntötted már, szóval esélye sem lenne ezzel a dologgal megbarátkoznia, én is kikészülnék tőle.
Persze nem könnyű, de minél hamarabb lépjél ki, mondd el neki ezeket amiket leírtál.
Emlékezz:)
Gondolj arra miért szerettél belé, mi volt az a momentum ami erre az érzelemre sarkalt benne:))
Sok a világban az olyan kapcsolat ahol a nőket verik, alárendelik,megvetik, kutyaként kezelik.
Becsüld meg a párod mert lehet később visszasirod mikor valaki ennyire szeretett téged. Ez igen ritka.
A szerelem azt mondják mulandó, de én ebben nem hiszek.
A szerelem mindig él, csak fel kell eleveníteni, emlékezni kell rá.
Randizzatok, töltsetek időt csak egymással és újra felébred a szerelem:)
Ne bánts egy olyan férfit aki tiszta szívéből szeret. (Főleg ha hozzá mentél)
Nem csak a levegőbe beszélek, én 20evesen mentem férjhez, színtiszta szerelemből ami a mai napig él bennem, pedig engem nem hordott mindig a kezében..
Gondold át jól, ha beszélnél róla, akkor csak írj:)
#6: Szóval maradjon vele, húzza még egy kicsit az agyát, aztán később dobja ki?
Ne haragudj, de a világ nem egy tündérmese. A szerelmek nem feltétlenül tartanak örökké.
Viktor FB-oldalára írd már be ezt a sztoridat, hadd szembesüljön vele, hogy a "csókos" politikája hogyan tesz tönkre emberi életeket.
és sajna nem ti vagytok ebben az országban az egyetlenek, akiket manipulálnak ilyen-olyan politikai fogásokkal, minek hatására teljesen más magánéleti döntéseket hoztok, mint egyébként.
"Ne bánts egy olyan férfit aki tiszta szívéből szeret. (Főleg ha hozzá mentél)"
ez de nag baromság, be ne dőlj neki, kérdező!
nehogy már a kérdezőnek legyen lelkifurdalása, mert részéről kihunytak az érzelmek.
ez nem megbántás kérdése, bszki!
saját magát teszi tönkre és erőszakolja meg, ha olyan ember mellett marad, aki mellett nem boldog.
érzelmeket nem lehet kicsikarni, erőltetni.
az egyetlen fair döntés, amit tehetsz: leülsz, elmondod neki, vagy megírod levélben, és sürgősen elválsz tőle.
nem húzod az idejét, nem ghasználod ki, nem hazudsz boldogságot.
semmiféle lelkifurdalásod nem kell legyen, valószínűleg ez soha nem volt részedről hatalmas, szenvedélyes szerelem, már a legelején sem, különben nem múlt volna ki idejekorán.
válj el, és add meg az esélyét, hogy talljon magának mást.
22 éves vagy, előtted az élet, te is fogsz mást találni, az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!