Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel 11 évig éltünk együtt, ebből 5 éve házasságban. Két hete elváltunk hivatalosan is. Indítottam egy vállalkozást még a házasságunk ideje alatt, a közös vagyonunkból fektettünk be pénzt. Azt a pénzt kéri most vissza. Jogos vajon a követelése?
Elosztottuk az ingóságainkat, jegyzőkönyvbe is mondtuk, h egymással szemben további követelésünk nincs.
Most a volt férjem a teljes befektetett összeget követeli szóban, holott én úgy gondolom, h csak a felét kellene visszafizetnem. Hiszen minden vagyonunkkal felesben számoltunk el.
Én is úgy gondolom, h a felét követelheti jogosan és azt ki is szándékozom fizetni neki.
De ő az egészet kéri...
Igen, rendben váltunk el és azóta is beszélünk, intézzük még a közös dolgainkat... csak ez a kérdés kavart most össze engem. Mert én gyakorlatilag otthagytam az otthonunkat és csak azt hoztam el ami "járt" (ő pakolta össze a holmijaimat és ő dobozolt be mindent)
Ezért nem tudom most ezt a kérést hova tenni...
A közös konzultáció jó ötlet, mert nem szeretném, ha támadásnak venné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!