Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő attól a pillanattól, amint kimondjátok, hogy vége, ebből válás lesz?
Hazaköltözöl a családodhoz. (Ha se munkád, se barátaid, akkor nincs, ami ott tartson.)
Keresel munkát.
Közben beadod a válási papírokat.
Ha lesz munkád, akkor keresel egy albérletet.
A legtöbb válás azért történik, mert a felek nem tudnak kommunikálni és folyamatosan elbeszélve egymás mellett, veszekednek.
A legtöbb családi konfliktuson lehet segíteni párterápiával.
Az viszont hogy szomorúak vagytok mindketten, és az, hogy azt mondod, csak a válást látod magad előtt, számomra azt jelenti, hogy rendbehozható még. Főleg, ha komoly probléma nem történt a házasságban. Persze ha megcsalás, hazudozás, bizalom elvesztése, stb történt, akkor nehezebb a dolog.
Ha szívből és ÉSZBŐL is úgy érzed, hogy el kell válni, és ki tudod mondani, hogy nem szereted a férjed egyáltalán, akkor szedd össze a legfontosabb holmijaid, és menj haza a szüleidhez.
Átgondolni a dolgokat
tényleg válni szeretnél?
tényleg nem menthető, vagy nem akarod?
ha igen a válasz:
a folytatást végiggondolni...
azon a helyen akarod folytatni az életed, ahol a férjeddel éltek..
(tehát milyen lehetőségeid vannak a családod közelében)
Állást kell keresni, de sürgősen.
/Az egyik ismerősöm pont így van mint te...( náluk még gyerek is van)
neki én azt javasoltam maradjon ahol van, hiába messze a család, mert ott 10edannyi esélye sincs munkát találni, mint itt (Bp.)/
költözni, a döntés alapján, és beadni a válást, lehetőleg közös megegyezéssel
A vita tegnap volt,ma már nyugodtan ültünk le reggel és beszélgettünk.Nem dobálóznék soha a válással,egyszerűen nem tudjuk megoldani a gondokat.Azóta még beszéltünk,mindketten kérjük a bocsánatot,hogy a másik nem volt mellettünk boldog.Én szeretem őt,és szeretném,ha valahogyan megtalálná a boldogságát,sajnálom,hogy miattam plusz egy probléma jelent meg az életében.
Lehet nevetséges,de nem tudom,hogyan kérjek pénzt tőle,hogy hazautazzam.Soha nem kértem pénzt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!