Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő attól a pillanattól, amint kimondjátok, hogy vége, ebből válás lesz?
Mire vágysz, mit szeretnél? Szerintem csak baromira elfáadtál, fáradtatok a harcolásba.
Az, hogy ő is szomorú azt jelenti szeret. Neki milyen lehet így dolgozni?
Volt amikor a férjed boldoggá tett?
"A vita tegnap volt,ma már nyugodtan ültünk le reggel és beszélgettünk.Nem dobálóznék soha a válással,egyszerűen nem tudjuk megoldani a gondokat.Azóta még beszéltünk,mindketten kérjük a bocsánatot,hogy a másik nem volt mellettünk boldog.Én szeretem őt,és szeretném,ha valahogyan megtalálná a boldogságát,sajnálom,hogy miattam plusz egy probléma jelent meg az életében."
Dehát te szereted a férjed :) Valójában nem is akarsz elválni, hisz boldoggá akarod tenni :)
Menjetek egy mediátorhoz, párterápiára, ez a házasság megmenthető :)
Nincs itt semmi komoly baj ;)
És mi a betegség, ha nem titok?
Szerintem nem csak a betegség lehet a gond. Én úgy látom, hogy totál besavanyodtatok. Egy barátod sincs, nem dolgozol, egész nap gondolom, otthon vagy. Együtt se jártok el? Most már tudnál dolgozni? Ha igen, keress munkát. Barátokra meg mindenkinek szüksége van, nem lehet úgy élni, hogy csak ti ketten léteztek és ennyi a világ.
Lehet, hogy inkább változtatni kéne, feldobni kicsit a házasságot és akkor mindjárt boldogabbak lennétek és a problémákat is könnyebb lenne megoldani.
1. Elmehettél volna az orvoshoz.
2. A férjed nem veszi fel a telefont, mert veled akar lenni. Ebből sem az jön le, hogy ti nem szeretitek egymást.
3. Nálad ez a válás valami dafke dolog lesz, amit iszonyat gyorsan fogsz megbánni, de csináld, hisz eldöntötted. A te életedért te vagy a felelős, azért is, ha elszúrod.
4. A következő kapcsolatod ugyanígy fog végződni, mert nem tanulsz ebből az esetből.
Igazából nem is a konkrét betegség volt a lényeg, hanem a jellege. De ez végül is kiderült valamennyire.
Szerintem most semmiképp ne váljatok. Ha gondjaid vannak, akkor talán teljesen máshogy látod a dolgokat, mint amilyenek valójában. Pl. a barátai valóban csak segíteni szeretnének, hiszen ha a barátai, akkor nyilván érdekli őket minden, ami a férjeddel történik, és így az is, ami veled történik.
Én jó ötletnek tartom szakember segítését kérni. Hiszen már egy ideje nem sikerült megoldanod saját magad a problémát.
Az még fontos lenne, hogy mitől alakult ki. A munka hiánya miatt? Vagy a betegség miatt kellet otthagynod a munkát?
Nekem van olyan ismerősöm, aki hosszabb munkanélküliség alatt fordult teljesen magába, ő végül is pszichológusnál kötött ki, mert mi nem tudtunk már neki segíteni. De megoldódott a problémája és ahogy visszament dolgozni, mintha kicserélték volna.
Annyiban megértem a férjedet, hogy ő próbál segíteni, te meg elutasítod, attól tehetetlennek érzi magát, mert máshogy már nem tud segíteni, mint így, hogy keres neked szakembert.
Fogadd el a segítséget. Egy próbát megér. A semminél biztosan jobb.
Szerintem te megsértődni szeretnél, nem a problémát megoldani "és itt is kevés tényleges választ kaptam,majd ezt is egyedül megoldom valahogyan,mint mindig :) Köszönöm mindenkinek!"
Tök jó válaszokat adtak neked, de te ezeket nem akarod észre venni mert számodra kényelmetlenek.
Pszichológustól miért félsz? Mert segíthet? Ártani biztosan nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!