Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év után válás "divat"?
12 éve vagyunk együtt a párommal és nagyon jó a kapcsolatunk a mai napig! Most próbálkozunk baba téren, van egy csodaszép házunk. Én szerettem volna esküvőt majd...majd! Ő viszont nem. És most már én is ott tartok, hogy nem lesz esküvő! Minden héten szembesülök azzal, hogy az ismerőseim fél/1 év múlva már nincsenek együtt, de előtt tize évig együtt voltak...
Egyszerűen borzasztó belegondolni is, hogy mi történhet 10 év után, amjd hátasságkötés után, hogy ennyire hamar szét is mennek ezek a párok. 1 év alatt 6 ismerősöm vált el így.
Komolyan ennyire megrontja a kapcsolatot egy házasság, akkor is ha évek óta együtt éltek a párok?
Azért egy lagzi megszervezése elég komoly szakítópróba. :D
Az, hogy mi ment tönkre, csak ők tudnák elmondani, én viszont azon a véleményen vagyok, hogy nincs két egyforma ember és így nincs két egyforma párkapcsolat sem. Ha ti is szétmentek az esküvő után, az nem azért lesz, mert 6 másik ismerős is szétment.
Szerintem a facebook a hibás.
Kikészíti kiégetí a kapcsolatok jórészét.
Nyilván nem a két szép szemünkért hozták létre.
Nem, nem divat. Az èn ismeretségi körömben van pl ez is, az is.
Sok házasság pl azért megy tönkre, mert a felek eleve már egy halódó kapcsolatban házasodtak. Mert azt hitték hogy ez majd megjavítja. Vagy mert elvárják, hogy ha már annyi ideje együtt vannak, akkor... aztàn meg persze semmi sem lesz jobb, ami addig nem működött, az ezután sem fog.
Mások meg èlnek együtt boldogan, papírral vagy anélkül. Ennek nincs köze ahhoz, hogy házas-e valaki vagy sem. Egy jó kapcsolatot nem fog szétrombolni egy házasság sem. Azt viszont ami már ezer sebből vérzik amúgyis, nem menti meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!