Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek annak érdekében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek annak érdekében, hogy a vagyoni pert áttetessem abba a városba ahol élek?

Figyelt kérdés
Nehéz váláson vagyok túl. be lett adva egy válóper egy városban viszont én elköltöztem 2.fokon nekem ítélték a kisfiamat. Most kezdődött a vagyoni... mivel én máshol lakom már munkahelyem van kisfiamat itt nevelem, ezért nincs módom elutazgatni és komoly problémáim vannak munkahelyen is belőle. Mit tehetek, hogy kérvényezzük az áthelyezést hogy nekem legyen helyben?

#válás #bíróság áthelyezés
2017. dec. 11. 12:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
Ha így kell másnak a pénze, akkor legalább utazz is érte, ennyit igazán megtehetnél ha megkopasztasz valakit.
2017. dec. 11. 12:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék!!!!! eNGEM semmiznek ki nem én akarom kisemmizni. Volt férjem nem számolt el a közös vagyonnal!!!! töredékét kínálja mint ami a jog szerint nekem jár!!!!
2017. dec. 11. 12:56
 3/13 anonim ***** válasza:
21%

Az egy dolog, hogy mi jár neked a jog szerint, és mi az, amiért tényleg te dolgoztál meg....

Ha kell a lóvé, egy-két utazást simán be tudsz vállalni, nem?!

2017. dec. 11. 13:32
 4/13 anonim ***** válasza:
19%

Az pedig baromira nem sportszerű, hogy fogod a gyereket, és más városba költözteted, csak mert nálad van elhelyezve...

Nem akarlak riogatni, de volt kolléganőm is folyton futkosott a farkak után. A 3. lakcímváltás után apuka sikeresen elperelte mind a két gyereket az egyébként dolgozó, nem alkoholista, nem drogos anyukától.

2017. dec. 11. 13:35
 5/13 anonim ***** válasza:
Ennyi rosszindulatú embert...Mièrt kell a kérdezőt savazni? Azert mert vagyonelosztasrol van szó, akkor biztosan egy kizsákmányoló ordas anyagias k...va lehet a kérdező. Elvileg az alperes lakòhelye szerinti bíróság az illetékes.Menj be panasznapkor a lakòelyed szerinti bìròsaghoz, ott biztos adnak felvilágosítást.
2017. dec. 11. 14:02
 6/13 A kérdező kommentje:
a volt férjem kisemmizett...
2017. dec. 11. 14:09
 7/13 anonim ***** válasza:
ha nem volt semmid előtte akkor nem semmizhet ki eleve.
2017. dec. 11. 19:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Hogyne lett volna! Beadtama fizetésemet a közös kasszába, amit ő kezelt. saját lakásom bérleti díját mert nem abban éltünk, eltete a közösbe. és a közösön nem osztozik meg :-( R*hadt szem*t!!!! Isten nem bottal ver!!!
2017. dec. 11. 22:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Es most a kapcsolatomat is tonkretette!!! Gyerekemet is el akarja venni nem nyugszik bele a 2.foku dontesbe!!! Idegbetegseget ken ram! Kemkedik itanam!!! Neki semmi nem eleg!!! Meg fog fizetni!!!bosszut allok!!!!!
2017. dec. 12. 06:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Jesszus! Te sürgősen kezeltesd magad, mert ha az exférjed megneszeli, hogy konfliktuskezelésből nulla vagy, dühkitöréseid és egyéb pszichés zavaraid vannak, simán elpereli a gyereket tőled.

Mi az, hogy bosszút állsz, meg hogy meg fog fizetni???

Szerintem mindrnki jobban járna, ha te a saját életed rendbetételével és a gyerekeddel foglalkoznál.

Térj észhez, mielőtt még nem késő!

2017. dec. 12. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!