Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, hogy van ez? 4éve külön szobában vagyunk,2 éve elköltöztem otthonról a gyerekek érdekében, mert csak vita volt a feleségem félrelépései miatt, aki sosem dolgozott csak eltartatta magát.
1. Kérd a gyerektartás csökkentését.
2. Keress másik ügyvédet vagy oszd ki ezt a mostanit, de alaposan!
3. Ha 40 ezred marad, akkor elvileg Te is kaphatnál mentességet, nem gondolod? (És sztem erre lehetne fogni a gyerektartás csökkentését meg arra, hogy ott van a 3 szobás lakásuk és Te albiban vagy).
Ember! Keress egy masik ugyvedet. Ennyire hul.e ne legyel mar, uram bocsanat!
Ha te is tudod, hogy semmit nem er az ugyveded, akkor minek fizeted?
Paros labbal rugtam volna mar ki, minimum a 3.targyalas utan.
Raadasul a hazat az asszonyra iratod es meg se egyezzel vele, hogy akkor legalabb kevesebb gy.tartast fizess?!
Az en ex felesegem belement ebbe, bar ott hitel volt a lakason (3ev meg hatra), amit en egy az egyben kifizettem a banknak.
Gy.tartast nem fizetek, de havi 10ezret zsebpenzkent a fiamnak igen, plusz ha valami extra kiadas is van. Pl.kirandulas, uj ruhak, gyogyszer.
A zsebpenzt meg o kolti el, nem az exfelesegem. Nekem igy megnyugtatobb!
Miért is fizetsz 40.000 ft gyerektartást? A fele fizetésedet? Jogilag a 20%-a a maximum, úgy tudom. Illetve ha csak a fele az ő tulajdona a lakásban, a másikat neked is jogod van használni. Értem én,hogy gáz az új palijait nézni meg hasonlók, de legalább a fiaddal is lennél, és nem kellene albérletet fizetned, amit nem is értem hogy úszol meg 30.000-ből és hol a rezsi meg a kaja stb?
Na mindegy, azt tanácsolom,hogy igenis költözz vissza a lakásba, hátha nem lesz olyan jó kedve a volt asszonykának élni a világágát.. És ha sosem dolgozott, a számlákat emg gyerek kiadásait hogyan fizeti?? Nem értem..
# 8/9
Attól hogy én elhagyom a lakást jogilag nem lesz másé. Elég hülyeség amit írsz.
Kéred a lakás kényszer értékesítést vagy beköltöztetsz egy cigány családot a te tulajdon részedre aztán sírva menekül ő ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!