Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek, hogy van ez?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, hogy van ez? 4éve külön szobában vagyunk,2 éve elköltöztem otthonról a gyerekek érdekében, mert csak vita volt a feleségem félrelépései miatt, aki sosem dolgozott csak eltartatta magát.

Figyelt kérdés
2 éve húzódik a válóper,nekem fizetnem kell az ügyvédet,aki szinte semmit nem csinál a tárgyalásokon nekem kell beszélni. A nejem megkapta az ingyenes ügyvédet,hol ott a fél házat az ő nevére írattam,meg minden ingóságot ott hagytam.Ő éli világát a 3szobás lakásban,megkapja tőlem a gyerektartást,fizetésem felét nekem marad 40 Ft-om ebből 30 az albérletem. Ez így reális,hol van itt az igazság szolgáltatás? Vagy az én ügyvédem ennyire tudatlan és csak a pénz érdekli? Nem csodálkszom,hogy ennyi hajléktalan férfi van önhibáján kívül az utcán!

2014. febr. 22. 11:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akit át tudnak bszni azt át is bsszák a palánkon. Mint pl.: Most Téged Kedves Kérdező!
2014. febr. 24. 19:32
 12/14 anonim válasza:

Gyerekekről írsz, tehát ha legalább 3 közös gyereketek van, akkor jogos az 50% gyerektartás.

Ha ez csak 40 ezer forint összesen, akkor azt sem lehet mondani, hogy az asszony annyira pénzéhes lenne, mert ennek simán elmegy a kétszerese a gyerekekre.

Szerintem nyafogás helyett inkább végre olyan munkát kellene keresned, ahol nem 80 ezer a fizetés (tehát gyakorlatilag egy kezdő segédmunkás fizetése), hanem minimum a kétszerese, háromszorosa...

Neked nem lógnak gyerekek a hátadon, nyugodtan vállalhatsz külföldön munkát, vagy elmehetsz kamionozni. Akármelyik fuvaroscéghez mész, minimum 200-300-at megkeresel.

Na szóval ha férfiból vagy, akkor hajrá. Állj neki végre dolgozni, ne csak lébecolj 80-ért...és utána itt siránkozz!

Most pedig lehet lepontozni engem...

2014. márc. 4. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Most nem az ügyvédet akarom védeni, de válópernél persze hogy neked kell beszélni vagy talán ő mondja el amit te 4 éven keresztül mit tapasztaltál/éreztél/láttál?

Mellesleg nagyban papíron dőlnek el a dolgok, ez nem amerika ahol az ügyvédekenek szerepelni kell. Az ügyvéd dolga nem az hogy szinészkedjen a bíróságon (a bírók is utálják csak a hülye ügyfél veri a mellkasát hogy milyen aktív ügyvédje van közbe meg csak árt az ügyének, szó szerint).

Persze lehet elveszi a pénzt és sz@rik az eglészbe sajnos sok ilyen is van.

50% fizetés gyerektartásként akkor szokott lenni ha több gyerek van, így viszont teljesen megállja a helyét.

Maradhatnál a házban hisz 1/2 tul. arányban a tied.

Igazságszolgáltatás családi ügyben? Mellesleg ahány nézőpont annyi igazság.

Amúgy mit értesz ingyenes ügyvéd alatt?

2014. márc. 4. 12:17
 14/14 anonim válasza:

Kedves kerdezo!

Ha a valaszadoidat sertegetni es tamadni akarod, akkor azt itt nyilvanosan a kerdesednel tedd meg. Legalabb ennyi becsulet legyen benned. Ne kobunko privat leveleket irogass!

Na ennyire vagy te ferfi!

2014. márc. 8. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!