Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék annak érdekében hogy normális tartásdíjat kapjak vagy mennyit remélhetek?
Elöször is hivatalos útra kellene vinni a dolgot, csak azt követelheted, amit mgeítél a bíróság.
De mivel külföldön dolgozik, ezért nem az ottani fizetését veszik alapul, hanem az azonos munkakörben Magyarországon dolgozók átlagfizetését. Tehát ha ott rakodómunkás, akkor a mo-i rakodómunkások átlagbére az alap.
Ennek kb 15-25%-a közötti érték az, amit határozatba szokás foglalni, ez az, amire számíthatsz. Viszont ha nem fizet, akkor elég nehéz behajtani rajta, határozat nélkül azonban semmi esély sincs erre.
Az első jól mondja.
Engem csak az érdekelne, hogy mi a
csoda kerül 100e-be. Túlzásnak tartomány
Sajnos lehet h ennyit se itelnenek meg, en 25 ezerre adtam be az igenyt, amire azt mondta tul sok es 15 ezret tud fizetni. Ugy voltam vele ugyse fogja, semmilyen kovetkezmennyel nem jarna. Semmi nincs a neven, nincs bankszamlaja, se hivatalos bere. Megfoghatatlan. De eddig fizette.
Csomo ferfiben nincs gerinc, en orulok h vmit fizet a tobbit megoldom pedig mindenki tudja, hogy nem csak a mi dolgunk.
Értelem szerűen az lenne a normális ha segítene.
Ha az "itthoni" fizetése után többet kapnál akkor gondolkozz a bíróságon de az is egy csomó pénz,energia.
Ha ennyit akkor fogadd el ezt a helyzetet és légy büszke magadra, hogy ilyen helyzetben is megoldod a dolgokat. Ott vagy a gyerek mellett, helytállsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!