Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez ilyenkor normális? Mi mit...

Ez ilyenkor normális? Mi mit tehetünk ilyenkor?

Figyelt kérdés
Májul elején hivatalosak voltunk egy esküvőre, ahonnan a lányunk sírva jött haza. Nem tudjuk pontosan, mi volt a baj, de ahogy ismerem a lányunkat, szinte biztos vagyok benne, hogy fiú van a dologban, viszont a fiúnak barátnője van. Azóta teljesen megváltozott a lányunk, szinte mindig valami sötét színű ruhát hord, elkezdte magát nagyon sminkelni, dekoltált felsőket hord...és ami a legrosszbb, hogy borzasztó undok velünk, nem lehet semmit mondani neki, mert leteremti az embert, sokat hisztizik. A csalódásának és ennek a viselkedésnek lehet köze egymáshoz? Amúgy azért nem értem a dolgokat, mert felnőtt huszonéves... és nem akart erről a dologról beszélni, azt mondta, hogy magánügy...
2016. aug. 6. 16:35
 1/6 Carragher_x ***** válasza:
85%

"felnőtt huszonéves... és nem akart erről a dologról beszélni, azt mondta, hogy magánügy..."

Akkor az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy tiszteletben tartod egy felnőtt ember magánügyeit.

2016. aug. 6. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Felnőtt emberként nem normális ez a viselkedés. Ha szerelmi csalódás is érte, tudnia kell külön kezelni a dolgokat. Attól, hogy a pasas elhagyta, másokkal nem kéne undok módon viselkednie. Én biztos megmondanám neki, hogy vagy kezelteti a depresszióját ha úgy érzi az van neki, vagy viselkedik rendesen mert a hisztijét, undok viselkedését nem tolerálja a család. Ha nem tud normálisan viselkedni, akkor menjen oda ahol ezt elnézik neki.
2016. aug. 6. 16:46
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkinek vannak gondjai, de más nem a családján vezeti le a feszültséget.
2016. aug. 6. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:

mint egy hisztis kamasz...

nem szabad elviselni a hisztijét felnött ne a családját használja már boksz zsáknak

nyakon kel önteni egy adag hideg vízzel és olyan helyre küldeni ahol szabad pasikkal ismerkedhet

ilyen fiatalon ne menjen át hiszti pi1ába mert lusta emberek közé menni

2016. aug. 6. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Felnőtt ember eltartja magát és nem viselkedik ilyen gyerekesen.

Engem tuti jól megrángattak volna már a szüleim, ha ezt játszom otthon.

Nem is lakom már velük.

2016. aug. 7. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
74%
Lehet h abortusza volt
2016. aug. 7. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!