Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek annak érdekében, hogy a vagyoni pert áttetessem abba a városba ahol élek?
Figyelt kérdés
Nehéz váláson vagyok túl. be lett adva egy válóper egy városban viszont én elköltöztem 2.fokon nekem ítélték a kisfiamat. Most kezdődött a vagyoni... mivel én máshol lakom már munkahelyem van kisfiamat itt nevelem, ezért nincs módom elutazgatni és komoly problémáim vannak munkahelyen is belőle. Mit tehetek, hogy kérvényezzük az áthelyezést hogy nekem legyen helyben?#válás #bíróság áthelyezés
2017. dec. 11. 12:24
11/13 anonim válasza:
De jó hogy nekem nem ilyen gecci az exem mint te!
12/13 anonim válasza:
Tipikus magyar hozzáállás. A volt feleség pénzéhes és idegbeteg. Nem dönthetné el a bíróság, hogy mi illeti és mi nem? Milyen szerencse, hogy nem ez a pár kommentelő dönt az ügyekben mert nagyon csúnya vége lenne.
Ja és a gyerek az egy tárgy, amit bosszúból "kiperelnek" az asszonytól. Itt nincs semmi szeretet meg együttműködés meg normális hozzáállás.
Tényleg megérett a világ a pusztulásra. Boldog karácsonyt.
13/13 anonim válasza:
Van egy rossz hírem, a fizetésed közös volt házasság alatt, de még a bérbe adott lakásod albérleti díja is. Azt meg hogyan bizonyítod, hogy semmit nem adott belőle a férjed? A munkahelyen nem lehet belőle problémád, bíróságra köteles elengedni a munkahely, de nyilván igazolod,hogy ott voltál. Apukának könnyebb megoldani az utazást? Valakinek így is úgy is utazni kell. Csak egy jó tanács, ezt a szöveget ne engedd el a bíróságon, ezzel már az is csoda, hogy másodfokon megkaptad a gyerkőcöt. Nem tudom mennyi idő telt el, és az első fokon az Apa kapta e, de ne bízd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!