Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire visel meg egy válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire visel meg egy válás egy férfit?

Figyelt kérdés
Hosszú kapcsolat,gyerekek vannak.Szimplán kihűlt a kapcsolat.
2017. dec. 15. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Kit így, kit úgy.
2017. dec. 15. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Van, aki masnap osszejon egy uj novel, van aki teljesen tonkremegy lelkileg. Emberfuggo.
2017. dec. 15. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs általános szabály. Anno a menyasszonyommal való szakítás után 1 évig padló volt, depresszió, lefogytam, stb. 3 éve a válásom után inkább megkönnyebbülten és rá 3 hónapra már boldogan éltem a jelenlegi párommal..
2017. dec. 15. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:

A leendő exférjem már mellettem becsajozott és már együtt is él az "utódommal",úgyhogy őt semennyire nem viseli meg a válás, mert sürgetné, bár nem tetszett neki, hogy a valós megcsalása lett beírva válóoknak.

9 évvel ezelőtti válásomkor a volt férjemet, ami szintén kihűlt kapcsolat volt és 1 gyermekünk volt/van, 3 hónapig nehezen viselte, majd a munkába és társkeresőoldalakba menekülve túl lett rajta. 35N

2017. dec. 15. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Teljesen egyénfüggő.

Sőt, helyzetfüggő.

Pl. volt válásom amiből simán kijöttem, csak anyagilag viselt meg a válás, lelkileg inkább felszabadulás volt.

Aztán volt egy hosszú kapcsolatom, aminek lezárását 1,5 év alatt sem tudtam kiheverni lelkileg.

Tehát látod, nem lehet semmi egyértelműt válaszolni erre a kérdésre.

2017. dec. 15. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Első házasság 2,5-3 év amásiodik válás után 1 hónap (sem).
2017. dec. 15. 16:54
 7/7 anonim ***** válasza:
A volt férjem az első válása után 2 héttel más nővel élt.Engem megcsalt, nem úgy tűnt, hogy megviselte.
2017. dec. 18. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!