Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bélyegzik meg a férfit, ha válás után heteken belül új kapcsolatot talál?
Mert a legtöbben abbol indulnak ki, amit az elsö valaszolo irt.
Ha heteken belül megismersz valakit, abbol indulnak ki, hogy biztosan a hazassag alatt mar volt köztetek valami. Habar abban az esetben is inkabb tartom fairnek a valast, mint egy titkos szeretöi viszony fenntartasat.
En ugyan csak jegyben jartam kedvesemmel, de miutan 5 ev mulva vegül elhataroztam, hogy nincs ertelme folytatni, alig ket het utan ismertem meg mostani baratnömet, akivel 3 eve boldogan együtt vagyunk. Nagyon sokaig gondolta exem es környezetem, hogy ez mar joval azelött kezdödhetett, pedig mindvegig hüseges voltam hozza.
Az meg a legnagyobb hülyeseg, hogy nem szerettem volna igazan! Szerelmes vagyok mostani baratnömbe is, de amikor visszagondolok, meg mindig tud fajni. Attol, hogy valami uj betölti a szivedet, meg nem jelenti azt, hogy nem szenvedsz attol, amit kiteptek belöle...
elso vagyok ... hozza tartozik az igazsaghoz, hogy:
A masodik felesegemtol ugy valtam el, hogy mar regen az uj baratnommel eltem, aki miattam valt el ... es akkor is csak azert valtunk el, mert az a pasi akivel megcsalt, O kerte, hogy valjunk mar el, mert olyan furan jon ki a dolog amikor egyutt elmentunk tarsasagba, akkor Mi ugy mutatkoztunk be: en meg bemutatom a felesegem/ferjem ... kozben ki-ki a sajat parjaval volt :)))
Nyugi legtöbb esetben mindig a pasit hibáztatják.
Ez van sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!