Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki kizárólag a szerencse miatt nem talál párt?
Figyelt kérdés
Huszonéves nő vagyok, egy rövid kapcsolatot leszámítva még soha nem volt senkim, de még járni sem akart velem senki. Annyira nem nézek ki szarul, legalábbis nálam csúnyábbakat is látok nap, mint nap kézen fogva sétálni valakivel, buta sem vagyok, de még barátságtalan sem. Az igényeimet sem tartom nagynak (nem mintha lenne miből válogatnom...), annyi, hogy nem bírom a szemébe hazudni egy számomra nem vonzó embernek azt, hogy vonzódom hozzá.
Létezik olyan, hogy pusztán a véletlen folytán nem találkoztam még senkivel, akinek kellettem volna? Vagy valami taszító lenne bennem?
2014. jan. 30. 13:22
1/5 anonim válasza:
Nem, csak nem vonzódsz egyik udvarlódhoz sem.
2/5 A kérdező kommentje:
Ebben csak ott van a hiba, hogy nem is udvarol nekem senki (most se, régebben se).
2014. jan. 30. 13:25
3/5 anonim válasza:
szerintem a kisugárzásoddal lehet baj. ha szikrázol, többen odamennek hozzád.
4/5 anonim válasza:
Simán.
Miért lenne benned taszító, ha a állításod szerint sem a külsőddel, sem a természeteddel nincs baj.
Egyszerűen így alakult.
5/5 anonim válasza:
Szerintem csak sz@r lapokat osztott a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!