Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem talál a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem talál a szerelem?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok,egyetemista.

2 éve nincsen párom és nem értem miért.Nyitott vagyok,mosolygós,eljárok bulizni és semmi..

Azt veszem észre,hogy a legtöbb pasi kavargatni akar és ennyi.Nem vagyok csúnya,átlagosnak mondanám magamat.

Fiúk,ti milyen lányokat kerestek ? tényleg kezdek elkeseredni

2013. dec. 22. 13:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Irj privit ha gondolod:)
2013. dec. 22. 13:12
 2/18 anonim ***** válasza:
hát átl olyat keresnek ami nekik szép is :D:D másik hogy akkor viszont te is próbálkozhatnál keresni a szerelmet ha a hegy nem megy mohamedhez.....
2013. dec. 22. 13:13
 3/18 anonim ***** válasza:
Mert te a szerelmét egy Brad Pitt képében képzeled el.
2013. dec. 22. 13:13
 4/18 anonim ***** válasza:
ha szep vagy irj
2013. dec. 22. 13:14
 5/18 A kérdező kommentje:
ha azt írtam volna,hogy szép vagyok akkor meg egy beképzelt pcsának tartanák..most,hogy átlagosat írtam csúnyának..hogy van ez ? :)
2013. dec. 22. 13:16
 6/18 anonim ***** válasza:
Itt a gyakorin ne nagyon keress logikát.
2013. dec. 22. 13:19
 7/18 anonim ***** válasza:
hát tapasztalatom szerint akkor jön az igazi ha nem számítassz rá
2013. dec. 22. 13:19
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha azt írod hogy szép vagy akkor az idióták tartanak egoistának, én úgy gondolom hogy van önbizalmad. Most hogy azt írtad hogy átlagos vagy, úgy átlagos vagy. Így van ez. Mindenképp relatív lesz.
2013. dec. 22. 13:20
 9/18 Dwight Schrute ***** válasza:
Melyik egyetem?
2013. dec. 22. 13:21
 10/18 anonim ***** válasza:

Ez most komoly?2 éve nincs párod és ez a gondod?Képzeld,másoknak még egy kapcsolat sem jött össze életükben,akkor ők mit gondolhatnak... és idősebbek,mint te.

Szerintem amúgy aranyos lány lehetsz,de a normális srácokat,akik nem csak kavargatni akarnának veled,gondolom te sem veszed észre őket,általában így szokott lenni.

Ha nem a menő,kigyúrt,bunkó gyerekeknél próbálnál keresgélni és meglátnád a valódi dolgokat is,akkor lenne esélyed találni ilyet is.Ne akard a barátnőid példáját követni,élj úgy és legyél olyannal amilyennel Te szeretnél.És nyisd ki végre a szemed,naponta le merem fogadni minimum 1-2 olyannal találkozol az utcán,vagy látsz olyat aki ilyesmi típusú lenne,csak keresztülnézel rajta,mint a nők többsége.

2013. dec. 22. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!