Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál a szerelem?
20 éves lány vagyok,egyetemista.
2 éve nincsen párom és nem értem miért.Nyitott vagyok,mosolygós,eljárok bulizni és semmi..
Azt veszem észre,hogy a legtöbb pasi kavargatni akar és ennyi.Nem vagyok csúnya,átlagosnak mondanám magamat.
Fiúk,ti milyen lányokat kerestek ? tényleg kezdek elkeseredni
Ez most komoly?2 éve nincs párod és ez a gondod?Képzeld,másoknak még egy kapcsolat sem jött össze életükben,akkor ők mit gondolhatnak... és idősebbek,mint te.
Szerintem amúgy aranyos lány lehetsz,de a normális srácokat,akik nem csak kavargatni akarnának veled,gondolom te sem veszed észre őket,általában így szokott lenni.
Ha nem a menő,kigyúrt,bunkó gyerekeknél próbálnál keresgélni és meglátnád a valódi dolgokat is,akkor lenne esélyed találni ilyet is.Ne akard a barátnőid példáját követni,élj úgy és legyél olyannal amilyennel Te szeretnél.És nyisd ki végre a szemed,naponta le merem fogadni minimum 1-2 olyannal találkozol az utcán,vagy látsz olyat aki ilyesmi típusú lenne,csak keresztülnézel rajta,mint a nők többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!