Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki hosszú ideig nem talál párt, az kizárólag a saját hibája?
Nem. Csak magamat tudom mondani most, bocsi, ha nagyképűnek fog tűnni.
Lett volna pár alkalmam arra, hogy összejöjjek valakivel. Viszont az illetőnek nem tetszett a lelke. És az elvei(vagy azoknak hiánya).
Alapvetően én egy őszinte ember vagyok és becsületes, meg felvállalom, hogyha valamit elszúrok. Viszont sok olyan lánnyal találkoztam akikből ezek a tulajdonságok hiányoznak.
Vagy csak bunkók, nagyképűek alapból (még ha nem is velem).
Természetesen bennem is van hiba, nem azt mondom, hogy nincs, volt, hogy az én hülyeségemből nem jött össze a dolog.
Részben a saját hibája, mert tenni is kell érte. Csak erre későn jövünk rá.
Senki sem fog becsengetni hozzád.
Részben az élet műve. De amikor rágörcsöltem a témára, akkor azért se jött össze. Nem beszélve arról, hogy látják rajtad, ha nem érzed magad jóla bőrödben, ha belesullyedsz a magányba
S igen, a 3asnak igaza van. Nem biztos, hogy mindenáron kell pár. Akivel nem passzolunk, lelkileg nem értjük a másikat...
4-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!