Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves lány vagyok, túl egy elrontott házasságon. Egy éve megismertem egy számomra vonzó férfit, akivel szenvedélyes kapcsolatba kezdtünk. Ő a válása közepén tart, a felesége vissza akar térni hozzá. Hogyan viselkedjek?
Amikor megismerkedtünk, tőle akkor költözött el a felesége 20 év házasság után, én az egyedülálló nők hétköznapjait éltem. Fantasztikus napjaink, éjszakáink vannak egymással, őszinte szerelmet érzek iránta. A párom a házassága alatt mindvégig hűséges volt, a feleség többször is felszarvazta. Két gyerekük van (2000-ben és 2003-ban születtek). A válópert a feleség indította, a gyermekelhelyezési pert a párom. A vagyonmegosztásban folyton problémákba ütköznek, a megegyezést már kétszer is felrúgta a volt feleség. A legutóbbi bírósági tárgyalást elhalasztatta - betegségre hivatkozva. Azóta gőzerővel teper, hogy a párom újra visszafogadja őt, már válni sem akar. A gyerekek elfogadtak engem és én is őket, de természetesen az anyjukat is szeretik és szeretnék a szüleiket együtt látni.
A párom döntésképtelen, arra hivatkozik, hogy mit fog a jövőben mondani a gyerekeinek, ha megkérdezik, miért nem fogadta vissza az anyjukat. Állítólag nem találja vonzó nőnek, nem tudna egy szobában aludni vele.... Az ex persze teletömte a gyerekek fejét, hogy a családjuk miattam nincs együtt (csak az ő különköltözésük után két hónappal ismertem meg a párom).
Időközben egyre hevesebben ostromol egy kézilabdázó pasi, akinek még nem engedtem a csábításának, de a bizonytalanság mindinkább felőröl. Szégyellem magam, de már az is megfordult a fejemben, hogy belemegyek egy futó kalandba vele, úgy legalább véget vethetek a kapcsolatom bizonytalan kimenetelének. A biztos rosszat is elfogadhatóbbnak érzem, mint ezt a bizonytalanságot, ami teljesen felőröl. Mit tennétek a helyemben?
Én a helyedben biztosan a szerelmet választanám, még akkor is ha nehéz. Ha a gyerekek elfogadnak, akkor olyan nagy baj nem lehet, a nagyobb már talán azt is megérti, hogy elmúlt a szerelem, és attól, hogy apuka már nem él velük, még ugyanúgy szereti őket. Ha tényleg szereted ezt a férfit, akkor megbánnád a félrelépést.
Ja a másik viszont, hogy ő mennyire gondol komolyan téged? Válás után összeköltözés, netán házasság? Mert 29 évesen nehogy csak vigasz legyél egy elvált embernek...
29n
türelmem
és a leányságod már régen oda
szal inkább nőnek nevezd magad ne lánynak.....
Csak nem az "élsportoló" barátnője vagy?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Lehet:)
De cseppet furcsa ,hogy itt élik az életüket mind a ketten,hacsak nem egy unatkozó valaki szórakozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!