Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után 2,5 évvel még mindig nem vagyok jól?
Nem váltam el, tehát tapasztalatról nem tudok beszélni. Viszont úgy gondolom,hogy természetes az,hogy még ennyi idő után is megvisel a válás.
Nehezebb helyzet ez így,hogy van közös gyereketek aki miatt sosem szakadtok el igazán egymástól, gyakran látod, és így belelátsz az életébe is.
Viszont lassan tovább kellene lépned. Ezen már nem tudsz változtatni, a volt férjed másik kapcsolatban él, gyerekük is született, boldogok, tehát nincs visszaút.
Próbálj arra gondolni,hogy a válásotoknak oka volt, akár közös megegyezéssel, akár egyikőtök döntésén alapulva, de nem működött a közös életetek.
Próbálj társaságba járni, barátnőkhöz, kollégákhoz,sportolj, kirándulj, ismerkedj. Ha nem kizárólag magadba zuhanva sajnálkozol a múlton, amin egyébként nem tudsz változtatni, biztos,hogy sikerül új kapcsolatot alakítanod, vagy legalábbis valamennyire feledni a régit.
Szia! Nem nagyon tudok neked segíteni, fiatal vagyok meg, házas se voltam neg, gyerekem sincs, de eléggé megsajnaltalak amiatt, hogy írtad, hogy a hátad mögött nevet rajtad a másik no. Igazad van amikor azt írod, hogy nem kene vele foglalkoznod, mert tényleg nem kene. Ugyan nekem meg csak szakitasaim voltak, es a helyzet nem ugyanaz, de annyit tudok tanácsolni, hogy ugy lehet a legjobban továbblépni ha lefoglalod magad. Munka, gyerek, rokonok látogatása, baratnokkel találkozás, esetleg a tarskeresest is megprobalhatod ha vágysz valakire (interneten például, ha élőben nem megy), olvashatsz könyveket, kiprobalhatsz uj recepteket, a lényeg hogy az agyad le legyen annyira foglalva, hogy ne gondolj a volt ferjedre.
Sok sikert kívánok a továbbiakban es kitartást, gondolkodj pozitívan! :)
20/L
Fáj és még sajnálod magad, sajnálod a veszteséget. De tényleg egy rossz kapcsolathoz ragaszkodsz, engedd el!
Múlt helyett figyelj magadra.
Nézz meg pár Pál Feri videót!
Megértem az érzéseid.Nekem még csak 1 éve, de vannak még mélypontok.
Csinálj a gyerekkel programokat, barátnőkkel, sportolj!
Ha nem állsz még készen új kapcsolatra nem baj.Sokan vagyunk így, hogy nehéz újra bízni.Majd az idő segít.
Ne foglalkozz velük, leszel meg te a nevető harmadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!