Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Esküvő után 1 évvel válás nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő után 1 évvel válás nem nevetséges?

Figyelt kérdés
Ismerősöm lánya 1éve házasodott, 3 év együttélés után s válni akarnak. Mit gondoltok, akkor miért esküdtek? A válás gyakori ilyen hamar? Engem meglep.
2015. okt. 2. 15:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nevetseges.

18/L

2015. okt. 2. 15:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Az én ismerősi körömben is volt hasonló, bár ők nem rögtön egy év után, de ott már az esküvőt majdnem lefújták kb. egy hónappal a nagy nap előtt, már minden le volt szervezve, csak hagyták magukat ismerősök által rábeszélni. Pár év házasság után végül csak szétmentek.
2015. okt. 2. 15:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem olyan nevetséges, mint benne maradni egy rossz kapcsolatban.
2015. okt. 2. 15:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább szomorú :(
2015. okt. 2. 16:26
 5/15 anonim ***** válasza:
60%

Nevetseges??? Ezt a hulyeseget.

Benne kene maradni egy szar hazassagban, mert vki szerint nevetseges?

Valoban inkabb szomoru meg ciki, de nem nevetseges.

2015. okt. 2. 16:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Ennél sokkal jobbat tudok. Ismerősünk összeházasodott egy csajjal és az esküvő után 2 nappal mindketten elmentek 2 hétre a saját baráti társaságukkal és az esküvőre egy hónappal elváltak.
2015. okt. 2. 17:08
 7/15 A kérdező kommentje:
A nevetségest arra értem, hogy akkor minek házasodni? Nyilván, nem két nappal az esküvő után jönnek elő a gondok. Ha meg előtte jottek elő, nem állok oltár elé, amíg nem oldottuk meg őket. Nem ez a logikus?
2015. okt. 2. 17:18
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem nevetséges mert sok nő erőszakkal hamar akar esküvőt és ha még együtt sem éltek az illetők akkor meg végképp hamar kiderülhetnek a dolgok. Én fél év után akartam válni, de elhúztam kettőig. 38/F de volt egy férfi kollégám, őt a második hónapban csalta meg a felesége, ő hamar elvált...
2015. okt. 2. 18:36
 9/15 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem Te vagy nevetseges kerdezo ezzel az idiota kerdeseddel, kb. 16-17 eves lehetsz ennyi elettapasztalattal.

Mar hogyan lehet a navetseges kifejezest hasznalni egy valasra?

Te amit nyilvanvalonak titulalsz az meg kesz rohely.

Valoszinu azert hazsodtak ossze mert akkor ugy erzetek gondoltak, senkinek az eletebe nem latsz bele barmennyire szertnel. Elofordulhat, hogy valamelyik megcsalta a masikat es az valoszinu elotte nem volt nyilvanvalo.

2015. okt. 3. 09:34
 10/15 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Ha bal lábbal keltél, ne rajtam vezesd le. Valóban nem látok bele más életébe, de Te sem az enyémbe, nem tudhatod, hogy mikor mit tapasztaltam a hány éves vagyok. Bocsi, de nem vagyok hajlandó ilyen emberekkel beszélni! ;)

2015. okt. 3. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!