Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Beszélgess el a terveidről a (reményeid szerint nemsokára ex) házastársaddal.
2/9 RRR válasza:
asztalra csapsz és kijelented,hogy vége és pont
3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos (vagy nem sajnos) már 4 éve nem láttam a férjemet, nélküle válok. Semmi közösünk nincs, se gyerek, se ház.
2015. szept. 29. 22:30
5/9 anonim válasza:
Menj be a lakóhelyed szerinti illetékes bírósághoz,mindegyik bíróság tat fogadónapot,ott minden kérdésedre válaszolnak,és segítenek megírni a válási papíorkat is.
6/9 anonim válasza:
Olvasd el ezt és tölts le egy nyomtatványt, ezt megtudod úszni ügyvéd nélkül is.
7/9 A Tengerész válasza:
Ügyvéd nélkül is megcsinálhatod, persze ha tele vagy pénzzel, ügyvéddel egyszerűbb,6-os megírta a frankót. Saját tapasztalatom, hogy ha csak nincs pénzed "sztárügyvédre" sokkal jobb ha magad tanulsz bele a jognak annak a szeletébe ami az ügyedre vonatkozik, a google korában ez már egyszerű, mert az ügyvéd alapból lesz@rja a mezitlábas kuncsaftot, lehúzza a pénzzel, kitöltet pár blankettát vele, a tárgyalásra meg maga helyett egy hülye ügyvédbojtárt küld, aki megszólalni se tud ha a másik fél felkészült. Én alperes voltam és laikusként leiskoláztam a felperes jogvégzett inasát.
8/9 anonim válasza:
Amennyiben nincs se gyerek, se közös vagyon, és külön és nem akar betenni a másik fél, akkor sokkal gyorsabban és talán olcsóbban is megúszhatjátok, ha közjegyző által váltok el. (ha van gyerek, közös vagyon, és sikerül megegyezni, akkor is lehet, csak a megegyezés kérdése a kulcsa. Bíróságra, perre akkor van szükség, ha nem tudtok megegyezni.
9/9 anonim válasza:
Nálunk se volt gyerek, se kozos vagyon. Letöltöttem a netröl egy másfél oldalas nyomtatványt. Kitöltöttem, beadtam. Felesegem el se jött. 10 perc volt a bíróságon. Tanut viszont vigyél aki igazolja h tényleg szarul eltek és válni akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!