Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségem elindithatja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem elindithatja a válást vagy kell a bele egyezésem? Kikérhetem a papírokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem kb 4 éve beadtam a válópert a párommal közösen eldöntve. De az utolsó pillanatban meg gondoltuk .Eddig együtt voltunk de most újra ki találta,hogy válni szeretne.Felhívtuk a bíróságot és minden papírunk bent van csak be kell fizesük a pénzt és elinditják.Első próbálkozásnál én voltam a felperes.Mert én nem szeretnék el válni mégse.

2015. máj. 8. 09:22
1 2
 1/13 anonim válasza:
41%

Most se fogtok elválni. Csak megint szórakoztok egy kicsit az asszonnyal.

Én külön büntetném a törvényben az ilyeneket.

2015. máj. 8. 09:25
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem négy év után már nem lehet feléleszteni azt a beadványt. Adjatok be egy újat. Amúgy meg elválasztják a párt akkor is, ha az egyik nem akarja.
2015. máj. 8. 09:26
 3/13 anonim ***** válasza:
39%

ne szorakozzatok a torvennyel es egymassal sem

maradjatok egyutt es kesz egymasnak vagytok teremtve fogadjatok el

Uljetek le es oldjatok meg

2015. máj. 8. 09:32
 4/13 Almamag74 válasza:
91%
Elindíthatja egyedül is, nem kell a beleegyezésed.
2015. máj. 8. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Elindíthatja, nem kell a másik fél beleegyezése. Az én egyik ismerősömék úgy váltak el, hogy ott a nő nem akart. Az első 2 tárgyalásra el sem ment, nélküle is lezajlott mindent a 2. tárgyaláson. Az elsőt halasztották. A 3.-ra elment, de akkor mondták már ki a válást. Ezzel csak annyit nyert, hogy nem pár hónap alatt váltak el, hanem fél évig húzódott.
2015. máj. 8. 10:01
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

A váláshoz elég az egyik fél akarata, a másik beleegyezése nem kell.

Ha az a fél, aki elindítja az eljárász, minden tárgyaláson megjelenik, akkor elválasztják öket, még abban az esetben is, ha a másik fél egyetlen egyszer sem megy el a tárgyalásra.

Mellesleg ha a feleséged nem akar veled élni, akkor te miért akarnad magadhoz kötni? Mert ennek smemi értelme se lenne.

2015. máj. 8. 10:45
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Csak az egyik fél is beadhatja a keresetet (és nem a válópert adjuk be! A válópert indítjátok meg a kereset beadásával...), szóval foghatja magát és beadhatja a keresetet ő is természetesen.
2015. máj. 8. 10:54
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Te most viccelsz ugye?

Te is beadtad 4 éve, most ő is be tudja.

Mi a nejed, kiskorú szerinted?

Nem csodálom, hogy válni akar.

2015. máj. 8. 11:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha a két fél előzetesen nem egyezett meg a közös vagyon eloszlásával kapcsolatban, akkor egy ilyen esetben amikor csak az egyik fél akarja a válást, akkor mi történik?
2015. máj. 8. 12:04
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
A válás és a vagyonelosztás akkor két külön per. ELőbb elválnak, utána osztozkodnak.
2015. máj. 8. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!