Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után 2,5 évvel még mindig nem vagyok jól?
Figyelt kérdés
Néha azt hiszem jobb, de aztán rá kell jönnöm h nemigazán. A gyerek miatt kapcsolatban vagyunk, így akarva akaratlanul tudok a dolgairól, amik nem esnek jól. Van új kapcsolata a szakításunk után haram talált magának másik nőt, akitől gyereke is lett. Fáj hogy a mi gyerekünk nem teljes családban nő fel, fáj hogy úgy érzékelem az új nő többet kap, mint amit én valaha kaptam tőle, fáj h a nő tudtomra adja h ő mennyire boldog és teljes az élete. Visszahallom h a hátam mögött nevet rajtam. Nem kéne velük foglalkoznom,tudom, de nem tudom kizárni őket az életemből. És addig nem is sikerül továbblépnem, benne vagyok az önsajnálatban, h nekem nem sikerült, nem voltam elég jó. Mit csináljak h kilábaljak ebből? Tudnátok segíteni, mert néha úgy érzem beleh.lök2017. dec. 11. 15:19
11/12 anonim válasza:
Próbáld meg elengedni. Nem kell, hogy új kapcsolatod legyen, ha nem állsz készen, de mássz ki az önsajnálatból és legalább ismerkedj kötetlenül, randizz, járj el ide-oda, barátokkal, csinálj a gyerekkel is közös programokat. A mocsok nővel meg ne foglalkozz. Fogsz még te is nevetni rajta, amikor őt cseréli le az exed egy fiatalabb, feszesebb vaginájú pipire.
12/12 anonim válasza:
Előttem mér sokan írtak, így csak annyit tennék hozzá: Ha az a nő nevet rajtad, akkor 1: nem lehet túl eszes, 2: nem hinném, hogy náluk/vele minden oké. Egy elégedett ember nem bánt másokat. Lesz még itt válás... Te meg építsd újra az életedet és örülj neki, hogy megszabadultál az embertől. :) Jó lesz neki 2 helyre fizetni a GYT - t. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!