Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év után. Kisemizett és földön futó maradok vagy van igazság?
Biztos letezik valami novedelmi szervezet,ahol nagyon jo tanacsot kaphatsz, de talan segitseget is az ugy megoldasahoz.
Ha ugyvedre kerul a sor, akkor noi ugyvedet kell fogadni,mert azok tobbnyire mindent kiharcolnak.
Az utobbi idoben a kozjegyzoknek nagyobb lett a hataskoruk magat a vallast nem, de sokminden mast ok is vallalnak,aminek az a lenyege hogy azonnali hatajjal tortenik, vagyis hosszu birosagi targyalasok nelkul.
Nekem az a velemenyem,hogy nem jo azt mondani,hogy pl. csak a hazat kered, kapjal meg mindent ami neked jar es majd aztan,ha akarod lemondasz roluk.
Az elet hosszu,nem tudni mit hoz a jovo, ami teged illet legyen a tied.
Vannak jogaid harcolj értük.
Keres ügyvédet, keresd fel a gyámügyet a kiskorú gyerekre veszélyes egy erőszakos apa, fordulj a rendőrséghez a papirjaidat viszatartani büncselekmény, ha pedig van egy közös cégetek te üzlettárs vagy és jogod van a bevételekhez.
Amúgy abban egyetértek az előzökkel hogy ez bizony a te életed és nem hárithatod a felelőséget a gyerekeidre, te is azt tanácsolnád a gyerekeidnek hogy az első pofon után lépjenek le és ne türjenek 20 évig és ne szüljenek 3 gyereket egy erőszakos bunkónak.
"tényleg nem hallottatok ilyenről, csak velem történhetet ilyen?"
Nem, egyáltalán nem csak veled történik ilyen, de aztán kiderül, hogy vagy a nő tűrte évekig úgy hogy közben mehetett volna, de neki is volt valami jó benne (pénz, kapcsolatok, kényelem) vagy kiderül pl. a per során, hogy azért ő sem ártatlan.
Mit dolgoztál napi 20 órát? Na jó, azért ez túlzás lehet, mert ez azt jelentené, hogy évek óta napi 2-3 órát alszol (azért enni, fürdeni is kell), akkor már régen megőrültél vagy egészségileg tönkrementél volna. Ez házimunkát jelent vagy a közös cégben? De akkor azért az anyagi jólét is megvolt...
Nagyon egyoldalú ez a történet. De menj bíróságra, csak előtte erősödj meg, így semmi értelme, mert tönkre fog tenni.
18 év alatt csak ugy tudsz szert tenni tisztességesen házra, kocsira, üzletre, lakásra és saját irodára, hogy a cégeden keresztül dolgozol mint egy gűzű.
Persze közben szert teszel előnyös kapcsolatokra, utazásra, kényelemre, de ez normális.
Viszont nem volt nálam 1000 ft-nál több sosem, mert a férjem nem adott, mindent Ő kezelt. A boltban, fodrásznál Ő fizetett. Mert Ő a férfi aki beosztja a pénzt és koordinálja-mondta
Ennek a vége az lett hogy minden forintért könyörögnöm kellett, ha a gyerekeknek az iskolába valamiért be kellett vinni némi összeget.
A fodrászomtól félévente mikor menttem megkérdezte mi kerül 2400 forintba?
Mostmár hogy elszöktem és látom hogy az élet lehet szép is gyomorfekély nélkül tudom mindenről CSAk ÉN tehetek, mert szponzoráltam a skrizofén jellemét.
Higgyétek el már eleget bűnhődtem a naivságom miatt, és ha tudnám, hogy békén fog hagyni, hogy élhessem az életemet akkor nem is érdekelne a vagyonmegosztás.
De Ő kegyetlen, számitó és busszúállóember, aki nem ismeri a nő jogait. Nem lehet neki megtorlás nélkül nemet mondani.
És ki ne akarná vissza a jól bevált rabszolgáját?
Miért tűrted eddig?
A legrövidebb, legkönnyebb kérdés?
Mert vannak született tipikus áldozatok,
ilyen volttam én is.
De azért mert valakinek ez a karmája, még nem kell ki használni!
A bűnt nem én követtem el....
hanem Ő, mert kisemmizett és az utcára kerülttem.
Miért is?
"azért mert valakinek ez a karmája, még nem kell ki használni!"
Egy dolog az hogy kihasználd,. a másik meg hogy hagytad magad. Mindegy, ez már múlt, de a felelősséget vállald már a tetteidért, ezt a karmára fogni hazugság, ennyi erővel a szomszédokra, Istenre vagy az időjárásra is foghatnád. Igen vannak áldozattípusok és ki is használják őket, mert hagyják magukat. Nem baj ha így élsz, csak akkor vállald és ne a másikat hibáztasd azért. Ő vállalja ebből a sájt részét, a saját hibáit, azzal neki kell majd elszámolni, de a te hibáiddal, áldozatszerepeddel, mártírságoddal pedig neked.
Arra a kérdésedre hogy miért tűrtem eddig ,mert féltem gyáva voltam és a fejemet a homokba dugtam és a gyerekeimet néztem. De én úgy gondolom el kellett jönnie az időnek ,most értem meg hogy megtegyem ezt a lépést.Tisztában vagyok vele hogy mi vár rám mert kikészít ,ő az az ember akinek nem lehet nemt mondani.
Légy erős és kitartást és harcolj mindenért mert a fele tied mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!