Szerintetek ez igy rendben van, hol itt az igazsag?!
Figyelt kérdés
Egy masfel eves es egy kethonapos babaval vagyok lekotve egesz nap, soha sehova nem mehetek, ram marad a fozes , vasalas, mosas, takaritas es egyebek.Egyszoval egy percre sem csinalhatzom azt amit szeretnek, pedig nagyon is el tudnam kepzelni egy napot csak ugy kotelessegek nelkul.Bezzeg a ferjem delig alszik, meccsekre jar...egesz nap aztt csinal amihez eppen kedve van, meg a bevasarlas is nekem jutott!A gyerekeket is csak akkor viszi el setalni ha nincs foci vagy merkozes.Egyebkent nincs munkaja sem.Persze mindenben o dont mert o a penzkereso ugymond vagyis elmegy apucihoz loveert es ennyi.Nekem pedig megvan tiltva hogy elmennyek egy par napra anyamekhoz akik 80km-re lakik.Mit tegyek?2011. szept. 18. 19:47
1/18 anonim válasza:
Válj el, ez még kérdés?
Egyébként mióta ilyen a férjed?
2/18 anonim válasza:
Hát hallod nem akarok csúnyát írni, szépet meg nem tudok, szóval inkább nem írok semmit.
Sajnálom, hogy így alakult az életed, ezt tényleg szívből mondom...
3/18 anonim válasza:
akkor most a szülein élősködik? hát nehogymár. keressen szépen munkát,aztán csinálhat amit akar. megha nincs munka akkor oszátok ba hogy ő most vasal,porszívózik. te főzől és mosol.be van osztva. mindenkinek van 1 feladata a családban.
4/18 anonim válasza:
bocs, de te választottad ezt az embert a gyereked apjának. És te hagyod, hogy így viselkedjen. Mi az, hogy megtiltja? Megkötöz? Nekem ugyan senki nem tudna semmit megtiltani...gondolkozni kellett volna
5/18 anonim válasza:
Amikor hozzámentél, nem tudtad, hogy ilyen? Amikor bevállaltad az első gyereket, nem ilyen volt?
6/18 anonim válasza:
2 gyermeket szültél neki és fel sem tűnt,hogy milyen ember?Felelőtlen döntés volt,most meg iszod a levét.Sajnálom.
7/18 anonim válasza:
Hát gyönyörű egy wirtsaft vagytok. A nagypapa tart el benneteket, miközben sorra vállaljátok a gyerekeket. Neked pedig az a legnagyobb problémád, hogy a férjed nem segít semmiben. Hogy mit tegyél? Szégyelljétek magatokat!
8/18 A kérdező kommentje:
Azzal ervel hogy a gyerekek tul picik ilyen hosszu utra meg beadja a valopert mert o nem egy olyan not akar felesegnek aki soha nincs otthon stb..
2011. szept. 18. 19:52
9/18 anonim válasza:
Beszélgettek egyébként ? Tudja az ember, hogy te most hogy érzed magad, bár amit írsz, abból úgy tűnik nem nagyon érdekli a család. Ha a babák nagyobbak lesznek, a helyedben megfontolnám a válást... Undorító ez a hozzáállás a férjed részéről. Bár ha el tudod tartani valahogy a piciket, akár most is ott hagyhatod a fenébe. Én ennél sokkal kevesebbért is elgondolkodtam már.
10/18 anonim válasza:
Nálunk a párom dolgozik, néha főz, a gyereket sétáltatja, játszik vele. Igenis szólj rá, hogy segítsen be.Ő a pénzkereső, és akkor mi van? Lerak pár ezer forintot és csendben maradsz?Valahol te is hibás vagy, hogy ezt engeded. Elvileg a párod, nem lehet vele beszélni? Vagy egyszerűen ne mos rá, ne főzz rá, ne vasalj stb., csak észbe kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!