Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van igazság abban, amit mamám...

Van igazság abban, amit mamám mond?

Figyelt kérdés
Jegyben járok a barátommal. Mamám azt mondja, hogy azt, hogy jövőre hozzámegyek még meg fogom bánni, meg hogy szerinte a szerelem csak elvakít. Meg a párom külföldön dolgozik, és mikor meglátogattam, akkor nem vett nekem semmi ajándékot. Ez most tényleg nagyon durva? mmint hogy nem vett nekem ajándékot? mert szerintem egyáltalán nem.
2011. szept. 11. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, mióta vagytok együtt, mennyi időt töltötök együtt, mennyi idősök vagytok...

Az ajándék nekem általában mind1, de azért az apró figyelmességek jól esnek

2011. szept. 11. 21:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Kit vakítana el a szerelem, ha nem egy menyasszonyt? Ez normális. Abból sem lehet messzemenő következtetéseket levonni, hogy nem vett neked jándékot, mikor kimentél hozzá. El tudom képzelni, hogy valami mással jóvá tette. Azon kívül van valami baja édesanyádnak a vőlegényeddel? Inkább azokkal /ha vannak/ kellene érvelnie és nem általánosságban huhognia.
2011. szept. 11. 21:07
 3/7 A kérdező kommentje:
hát igazából már majdnem 2 éve vagyunk együtt, és nagymamámnak igazából az nem jön be a srácban, hogy nincsen érettségije, csak szakmája, nekem meg ugye van érettségim, tehát szerinte nem ugyanaz a szint, és így ez sose lesz jó.
2011. szept. 11. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
A nygyid régi módi a mai világban egy jó szakma többet jellent mint a sok büfé szakos diploma, nincs az a szerelem ami iskolai papirokon múlna.
2011. szept. 11. 21:26
 5/7 Dottorre ***** válasza:
Abból a szempontból lehet igaza, hogy ha külföldön dolgozik, egyatalán nem biztos ,hogy ismeritek egymást annyira, hogy összeházasodjatok. Én nem látom a kapcsolatot, így nem is tudok és nem is akarok véleményt mondani, csak következtetek. Egyébként ez a "nem vagytok egy szinten" dolog ez az idősebbek mániája sajnos. Náluk még sokat számított ez a dolog, mert az ő szüleik-nagyszüleik az 1800-as évek közepén-végén még nem a polgári rendszerben éltek, így ők is így voltak nevelve, és ezt próbálják tovább adni... emiatt viszont nem kell komolyan venni.
2011. szept. 12. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Manapság egy szakma jóval többet ér, mint egy érettségi. Magyarázd meg a nagymamádnak.
2011. szept. 12. 15:27
 7/7 A kérdező kommentje:
hiába mondom neki ezt, úgyis az lesz, amit ő mond...tehát makacs :D
2011. szept. 12. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!