Mi a teljes igazság? (többi lent)
Ti minden esetben elhiszitek, hogy amit itt írnak a szülőkről, az valóban 100 %-ban igaz? Vagy a gyerekek valami miatt megharagudtak a szülőkre, és némiképpen kiszínezve, a szülők hibáit felnagyítva úgy tálalják a sérelmeiket, mintha az a szülő egy elvetemült gonosztevő lenne. Az a bajom, hogy itt úgy ítéljük el a szülőket, mintha a kérdező minden szava teljes mértékben fedné a valóságot, és miközben a szülőnek lehetősége sincs "megvédenie magát", nincs lehetősége sem arra, hogy azt mondja, hogy a dolgok nem úgy történtek, a válaszadók a gyerekkel együtt törnek pálcát egy szülő felett.
Az egyik helyen olvastam, hogy: gyűlölöm az anyámat, legszívesebben felnégyelném és elásnám. Ilyen kijelentéseket tenni egy szülőre, miközben annak nincs lehetősége megvédenie saját magát, és mindenki egyetért a kérdezővel, helyes ez?
Megpróbáltam egy kicsit "helyrepakolni" ezzel kapcsolatban a kérdezőt, voltak akik egyetértettek velem, persze sokan lehurrogtak, a vége az lett, hogy a válaszok közül eltűnt az enyém. Helyes ez?
Sztem nem az h eltúlozza a gyerek a dolgot,hanem neki az a probléma nagy,és hatalmas jelentősséggel bír,így akaratlanul is felnagyítja.
De persze vannak unatkozó hülyék akik csak a válaszadókat akarják idegesíteni
Ám melyik az a kérdés? Linkelnél?
tini koromban néha én is úgy éreztem, hogy anyám megkeseríti az életemet, akkor igenis nagy problémának éreztem, hogy volt egy olyan pasija, akit nem szívleltem, mégis hozzá akart költözni velem együtt. szerencsére nem történt meg, megvárta míg leérettségizem, és utána ő ment a pasashoz, én meg maradtam otthon.
tény, h sosem mondtam olyan édesanyámra, h gyűlölöm, v. h legszívesebben megölném. nagyon jó anya a mai napig, de akkor épp ellepte a szerelem az agyát :D
ha az alkoholista szülőre gondolsz, akkor azt mondom, h jogos a kérdező haragja és bánata, az egy dolog, h felfokozott érzelmi állapotában kimondja a legsötétebb, leggonoszabb gondolatait. nem szép dolog, mert mégiscsak az anyja.
de ha azt nézzük, hogy pont az az ember keseríti meg az életét, akinek a legjobban szeretnie kéne, akkor megértem a dühét, és hibásnak tartom az anyját, h nem embereli meg magát a saját gyereke boldogulásáért.
Hm kérdező,első vagyok.
Én végig olvastam a válaszokat,még a tiedet is láttam,és az az igazság h itt meg te ferdíted el a dolgokat.
"16:47-es válaszoló...te majd akkor pofázz,amikor 10 olyan évet kell lehuznod valaki melett,mint amilyet nekem kellett elviselnem az anyámmal. Vagy talán te is nyúltál már alkoholhoz,ezért véded ennyire?:))) ajajj...:) "
Sehol nem látom h idézlek: "ehordott mindenféle részeges q@vának stb. az ott maradt (szegény másik 16,47-es terhére), miközben az én rendreutasító válaszom eltűnt."
És a rendre utasító válaszod is elég nevetséges és nem csak a kérdezőnek hanem egy másik válaszolónak is feltünt.
Egyébként meg oké,hogy az a normális h az Anyát szereti az ember,de ez csak egy hülye elvárás h szeretni,meg tisztelni és támogatni KELL. Hát nem minden esetben. Ezt mindig ki kell érdemelni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
itt a kérdés ha vkit érdekel.
És hangsúlyozom még egyszer az elejétől követtem a kérdést és a kérdező nem olyan stílusban ír mint ahogy it beállítják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!