Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a teljes igazság? (többi lent)

Mi a teljes igazság? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ti minden esetben elhiszitek, hogy amit itt írnak a szülőkről, az valóban 100 %-ban igaz? Vagy a gyerekek valami miatt megharagudtak a szülőkre, és némiképpen kiszínezve, a szülők hibáit felnagyítva úgy tálalják a sérelmeiket, mintha az a szülő egy elvetemült gonosztevő lenne. Az a bajom, hogy itt úgy ítéljük el a szülőket, mintha a kérdező minden szava teljes mértékben fedné a valóságot, és miközben a szülőnek lehetősége sincs "megvédenie magát", nincs lehetősége sem arra, hogy azt mondja, hogy a dolgok nem úgy történtek, a válaszadók a gyerekkel együtt törnek pálcát egy szülő felett.

Az egyik helyen olvastam, hogy: gyűlölöm az anyámat, legszívesebben felnégyelném és elásnám. Ilyen kijelentéseket tenni egy szülőre, miközben annak nincs lehetősége megvédenie saját magát, és mindenki egyetért a kérdezővel, helyes ez?

Megpróbáltam egy kicsit "helyrepakolni" ezzel kapcsolatban a kérdezőt, voltak akik egyetértettek velem, persze sokan lehurrogtak, a vége az lett, hogy a válaszok közül eltűnt az enyém. Helyes ez?

2011. máj. 17. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%

Mi itt csak az alapján tudunk ítélni amit a kérdező leír. Úgy nem állhatunk hozzá, hogy jah, biztos hazudik, basztassuk kicsit, mivel lehet, hogy a problémája tényleg valós. Kicsit hülyén hangzik, de mi a kérdésre válaszolunk, és nem a kérdező problémájára.

Egyébként meg azzal én is egyetértek, hogy egy alkoholista nem érdemel meg semmiféle tiszteletet, ha ezzel meg az én életemet is megkeseríti akkor még a közönyt se. Hogy az alkoholista meg az egyik szülő, az meg csak hab a tortán.

Azon meg, hogy te megsértődsz, hisztizel és átfogalmazod amit más írt nem tudunk segíteni. (Itt tudok rendesen ítélni, mivel elolvastam a fenn említett kérdést is, a te válaszodat is)

2011. máj. 17. 20:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, csak arra lehet válaszolni amit leírnák.

Másból úgyse tudunk kiindulni.

2011. máj. 17. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!