"Ezek a mai fiatalok. Ti neveltétek őket! " Mit gondoltok erről? Lehet benne igazság?
-én inkább úgy mondanám: "Ti nem neveltétek őket."
így már igaz
Ha hagyja???
Azért kíváncsi vagyok, melyik az a fiatal, aki minden cselekedetéről beszámol otthon és azt mondják neki; Nem baj fiam/lányom csináld csak.
Az ember nem lehet mindeig a gyerek seggében!
Én már felnőtt vagyok (gondolom erre rájöttetek) de egyszer sem gondoltam volna, hogy a szüleim tehetnek néhány botlásomról. Jól eltitkoltam előlük. És azt is tudom, hogy az én gyerekeimnek is vannak titkaik előttem, mint ahogy mindannyiunknak (aki most azt mondja, hogy az övének nincs annak át kellene gondolnia ezt az egészet, vagy várjon még kamaszodni kezd a gyerek).
Ha megvan az a bizonyos rossz társaság és a gyereknek van hajlama ebbe "beilleszkedni" akkor a szülő a feje tetejére állhat, akkor is oda fog menni.
Itt persze lehet jönni azzal, hogy mert ezt látja otthon, vagy éppen hogy otthonról menekül, stb.
De nem hiszem hogy pl. olyan százalékban drogoznak otthon, mint amennyire lehet hallani hogy a fiatalok megteszik azt.
Nem mindig a szülő a hibás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!