Szerintetek ez igy rendben van, hol itt az igazsag?!
Figyelt kérdés
Egy masfel eves es egy kethonapos babaval vagyok lekotve egesz nap, soha sehova nem mehetek, ram marad a fozes , vasalas, mosas, takaritas es egyebek.Egyszoval egy percre sem csinalhatzom azt amit szeretnek, pedig nagyon is el tudnam kepzelni egy napot csak ugy kotelessegek nelkul.Bezzeg a ferjem delig alszik, meccsekre jar...egesz nap aztt csinal amihez eppen kedve van, meg a bevasarlas is nekem jutott!A gyerekeket is csak akkor viszi el setalni ha nincs foci vagy merkozes.Egyebkent nincs munkaja sem.Persze mindenben o dont mert o a penzkereso ugymond vagyis elmegy apucihoz loveert es ennyi.Nekem pedig megvan tiltva hogy elmennyek egy par napra anyamekhoz akik 80km-re lakik.Mit tegyek?2011. szept. 18. 19:47
11/18 A kérdező kommentje:
Az ordog tudta hogy milyen lesz majd x ido mulva...
2011. szept. 18. 19:54
12/18 anonim válasza:
Na jó, de mostmár tudod. Lépj le. Ha nem akarsz válni, akkor pedig felesleges volt feltenni ezt a kérdést.
13/18 anonim válasza:
Úgy bírom ezt a nem tudtam, hogy milyen lesz. Ne magyarázza már senki, hogy fel kell egy nap, és az addig tök normális párjából egy ilyen bunkó lesz.
14/18 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy sok férj nem tudja, hogy az a szó: feleség, mit is jelent. A feleség az én egyik felem, tehát úgy is kell vele bánnom, mint az egyik "felemmel". Felháborító az ilyen ember viselkedése, úgy tesz, mintha nem is az ő gyerekei volnának.
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem tudok mást írni: gusztustalan ember a férjed.
Elvárja, hogy Te csinálj mindent a 2 gyerek mellett, amíg ő henyél. Dolgozni minek?
A szülei is jól félrenevelték....felnőtt embert csak azért pénzelni, mert lusta dolgozni...
Egyébként mióta nem dolgozik?
17/18 anonim válasza:
A 19.51-es válaszoló vagyok. Úgy értettem a kérdést, amikor összejöttetek, együtt voltatok pár napot, majd összeköltöztetek, akkor elment bevásárolni mondjuk? Elmosogatott olykor, főzött ebédet, porszívózott, berakta a mosást, elvitt téged cukrászdába, kávézóba, moziba, kirándulni, túrázni, bármi? Volt munkája, vagy legalább törekedett rá? Kérted ezekre, hogy legyen szíves segítsen, mert nem győzöd?
18/18 anonim válasza:
Nincs más, amíg nem dolgozik, papírra felírni a házimunkákat, és fele-fele, válogasson mindenki. TE IS PÉNZKERESŐ VAGY, KAPOD A GYES-t!Ha nem akarja, nem tudsz mit tenni, max elválni. Nem lehet a másik felnőttnek megtiltogatni dolgokat, nem tudom, ezt hogy képzeli, és te hogy tűrheted. Gondolom, te sem olyan férjet akartál, aki uralkodni akar, és sz@rik a családjára.
20:02-nek: De igen, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!