Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 18 év után. Kisemizett és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év után. Kisemizett és földön futó maradok vagy van igazság?

Figyelt kérdés
"Válás" a modern rabszolgatartásból
2010. máj. 27. 23:11
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
67%

Ez igy kevés infó.

Úgy is nézhetjük, hogy 18 évet elvettél az életéből, ahelyett, hogy ment volna és kereste volna a tökéletest..

2010. máj. 27. 23:16
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Volt hazassag elott vagyonrol megegyezes ugyvedileg?
2010. máj. 27. 23:19
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
szabad vagy...gondolom ez a lényeg
2010. máj. 27. 23:36
 4/40 anonim ***** válasza:
74%
Földönfutó maradsz, mi változott?
2010. máj. 27. 23:40
 5/40 A kérdező kommentje:
3 gyerek ebből 2 közös. Folyton halogatta a házasságkötést. Nincs semmilyen szerződésünk. Dolgoztam napi 20 órát. Van ház, +lakás autó, üzlet, iroda közös cég. Az hittem van bizalom, szeretet. De a végén el kellett menekülnöm a napi terror elől. A 2 fiam arra vár hogy tudjam hova vinni őket. Most külföldön a nagyobbik gyerekemnél bújdokolok és keresem a lehetőséget. Kisemizett. Nem hajlandó a vagyon megosztásra. Semmilyen párbeszédre. Szerinte nekem nincs semmim sem. Miközben mindenért én dolgoztam meg. Ha birósághoz fordulok évek kérdése...menjek inkább a rendőrséghez. Kérjek távoltartást és valamiféle igazságszolgáltatást? Még a hivatalos papirjaimat sem hajlandó oda adni.
2010. máj. 27. 23:41
 6/40 anonim ***** válasza:
100%
mégha évek kérdése bíróság.A rendőrségnek a tv-ek által megvan kötve a keze.Ha már nem írtstok házassági szerződést harcolj azért ami megillet.
2010. máj. 27. 23:44
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
ügyvéd...a rendőröket is hívhatod nyugodtan, ha a saját papírjaidat nem hajlandó odaadni..ha bizonyítani tudod az élettársi közösséget, az együttélés alatt szerzett vagyon közös...bizonyítani meg két gyerekkel és pár tanúval egyszerű...
2010. máj. 27. 23:47
 8/40 A kérdező kommentje:

Ha hiszitek, hanem a bűnőm az volt, hogy elegem lett a zsarnokságból, abból, hogy csak én dolgoztam és Ő mint egy rabszolgatartó cak dirigált miközben megszakadtam a napi 20 óra stresszben.

Nincsennek rokonaim, szégyeltem a nyilvánoság előtt sanyarú sorsom és igazából csak a gyerekek miatt maradtam eddigis.

Mostmár a gyerekeim könyörögtek hagyjam ott zsarnok apjukat mert nem élem túl ezt a bánásmodot.

Mindössze 42 éves vagyok. Miattuk szöktem el. Igy maradtak hátra ingóságai,.

2010. máj. 27. 23:56
 9/40 anonim ***** válasza:
40%
Te teljesen ártatlan vagy abban hogy így alakult a helyzet? Egy kapcsolat megromlása ritkán csak az egyik fél hibája...
2010. máj. 27. 23:57
 10/40 anonim ***** válasza:
100%

"megszakadtam a napi 20 óra stresszben."

Abból is elege lehet egy embernek, ha azt látja, hogy a párja folyamatos áldozatszerepben tetszeleg... Egy kapolat áldozata lettél, de te is sokat tettél azért, hogy így legyen...

Bíróság, de készülj fel arra, hogy nemcsak időben, anyagilag, de lelkileg is durva harc lesz.

2010. máj. 28. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!