Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 18 év után. Kisemizett és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év után. Kisemizett és földön futó maradok vagy van igazság?

Figyelt kérdés
"Válás" a modern rabszolgatartásból
2010. máj. 27. 23:11
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Hat eleg szomoru a törteneted.Nincsenek tanuid akik bizonyitanak,hogy mennyit dolgoztal?Ne idegeskedj minden rendbe fog jönni meglatod.Az a szaralak meg visszafogja kapni a sorstol a szemetseget!!!!Minden jot neked es a gyerekeknek!!!
2010. máj. 28. 00:02
 12/40 A kérdező kommentje:

Ő úgy nyilatkozik, hogy imád szeret engem.

Szerinte megkattantam.

Vagy tudatmodositót szedek.

Boldog "házasságunból" nem érti miért léptem ki.

Azért nem hajlandó a vagyonmegosztásra mert szerinte nekem haza kéne mennem főzni, mosni, takaritani őt kiszolgálni.

18 éven keresztűl imátkoztam, hogy belássa milyen szerncsés fickó, hogy ilyen családja van.

2010. máj. 28. 00:04
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon egyoldalú ez a történet, nem szeretem az ilyet, amikor csak az egyik fél tudja elmondani, hogy mi a helyzet. Persze, hogy ő a szegény kisemmizett, a másik meg egy vadállat, de nem véletlen az a mondat, hogy "hallgattassék meg a másik fél is". Nekem ez a történet nagyon fekete és fehér, pedig ritka az olyan.
2010. máj. 28. 00:07
 14/40 A kérdező kommentje:

Tudjátok amikor a gyerekek mentik ki a családből az anyát akkor nem az anya rontotta el a család dili" életét!

Hanem élve akarják látni az anyjukat

féltik az életét

Nem kivánom senkinek sem hogy ezt átélje!

2010. máj. 28. 00:08
 15/40 anonim ***** válasza:
Most ezzel a kérdéssel mi volt a cél?
2010. máj. 28. 00:10
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld egy kicsit kevésbé áldozatnak és szegény, szerencsétlennek mutatni magad, ennyire nem vagy gyenge, ha volt erőd kilépni. Bár nem értem, hogyha ennyire rossz volt, akkor miért kínoztátok egymást 18 évig. A bíróságon és a rendőrségen is nehéz lesz, ha ilyen sajnáltatósan adod elő, ott sokkal erősebbnek kell lenned, különben teljesen ki fog készíteni a per.
2010. máj. 28. 00:12
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez bennem is felmerült, hogy mi volt a kérdés célja? Csak hogy sajnáljanak vagy tudunk valamiben segíteni?
2010. máj. 28. 00:13
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

menj vissza a férjedhez, mond, hogy szereted stb., majd mentsd ki a menthetőt...

Ha visszamész, akkor ígér majd fűt-fát és egy ideig meghúzza magát...

Az én apám is ilyen. Az egész életem tönkre vágta, az anyámét is, de anyu nem moccant a gyerekek miatt. Én pont azért lettem keményebb, mint anyu, mert egy ilyen családban éltem...

Anyu volt velünk, nevelt minket, segített az építkezésben, ahol tudott... Apu is dolgozott és építkezett, de meg van róla győződve, hogy minden az övé és anyu x gyerek mellett csak a lábát lógatta otthon...

2010. máj. 28. 00:19
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Idióták, nem olvassátok el esetleg amiket leírt a kérdező? Mindenki csak b*szogatni tudja, hogy sajnáltatja magát, "áldozatszerepben tetszeleg", de a hisztis p*csáért külön gratulálok. Nem lehet, hogy az "áldozatszerepet" azért tudja könnyen "eljátszani" mert ő valaminek az áldozata?

Az tényleg hasznos tanács, hogy legyen ereje végigcsinálni, amihez komoly tartásra van szükség, nem érdemes elmerülni abban, hogy neki milyen rossz.

És valóban nem láthatjuk itt a férj verzióját, de a leírtak elég durvák, nem tudok elképzelni olyan másik verziót, ami ezek alól felmenti.

Kérdező: gondolom mindebből kihámoztad a véleményem, hasznos tippet nem tudok adni, mert nem értek hozzá, de kívánom, hogy lgyen kitartásod, és maradj higgadt, amennyire lehet. Az elhangzottak közül nekem az ügyvéd volt a legszimpatikusabb, de gondolom az anyagilag kevésbé egyszerű..

2010. máj. 28. 00:27
 20/40 anonim ***** válasza:
39%
Lehet csak sajnálgatni meg buksit simogatni és lebunkózni mindenkit aki (mint pl én is, saját vagy szakmai tapasztalatból)egy kicsit átlát már azokon a történeteken ahol az egyik fél szent és ártatlan, de ezzel a nagy sajnálgatással a kérdező nem jut előbbre. mi volt a kérdéssel a célod, mit szeretnél megtudni, mik a terveid, miben vársz segítséget?
2010. máj. 28. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!